Yabancı Dil Şenliği gerçekleştirildi

Yabancı Dil Şenliği gerçekleştirildi

İmam hatip ortaokullarında uygulanmakta olan "Yabancı Dil Öğretimini Geliştirme Projesi" kapsamında düzenlenen Yabancı Dil Şenliği, 7 Haziran 2022 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirildi

Programın açılış konuşmasını yapan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ekip çalışmasının sonucu olarak ortaya çıkan çok önemli bir çalışmaya daha şahitlik ettiklerini söyledi. Konya'da öğretmenlerin rehberliğinde ve velilerin destekleri ile çok güzel çalışmaların altına imza atıldığını ifade etti. 2 yıl önce 64 okulda başlayan bu projeyi bugün 102 okulda uyguladıklarını söyleyerek proje yürütme kurulunun, okul yöneticileri ve öğretmenlerimizin burada çok büyük katkılarının olduğunu sözlerine ekledi. İkinci, hatta üçüncü bir yabancı dil öğrenmenin günümüz dünyasında bir gereklilik olduğunu vurgulayarak projenin önemine de dikkat çekti. Yabancı Dil Şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

12-2.jpg

3 DİLDE TİYATRO GÖSTERİLERİ SUNULDU

Proje kapsamında hazırlanan videonun izlenmesinin ardından Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak çeşitli tiyatro gösterilerinde bulunuldu, canlandırmalar yapıldı ve ilahiler okundu. Üç farklı dilde gerçekleştirilen program izleyenlerden büyük beğeni aldı. Program sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük tarafından proje yürütme kurulunda görev alan yönetici ve öğretmenlere plaket takdiminde bulunuldu. Proje kapsamında 6. Sınıflar arasında düzenlenen “İngilizce Kısa Film Yarışması”nda dereceye okullarımızın öğrenci, rehber öğretmen ve okul müdürlerine hediyeleri verildi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün yanı sıra eğitim yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.