Volkan'ın Ferrarisine vergi soruşturması

Volkan'ın Ferrarisine vergi soruşturması
Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın kalecisi Volkan Demirel'in yeni aldığı Ferrarisi ile ilgili olarak Mali Polis soruşturma başlattı.
İstanbul Mali Polisi, "Volkan'ın 1 milyon liralık Ferrarisi" şeklinde bir gazetede çıkan haberleri ihbar kabul ederek harekete geçti. Volkan’ın Ferrarisi için yüksek miktarda vergi kaçırma şüphesiyle bir soruşturma başlattı.
 
İstanbul Mali Polisi, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, Volkan Demirel’in Ferrarisi ile ilgili Maliye ve Gümrük'ten aracın alım-satımıyla ilgili belgeleri istedi. Eğer sahte belge belirlenirse polis, yurtdışındaki satan firmayla ilişkiye geçecek.
 
Volkan Demirel’in 2012 model olarak kaydedilen 460 beygirlik Ferrarisi, 23 Ocak 2013'te trafiğe, çıktı.
 
Volkan Demirel’in Ferrarisi ile ilgili olarak geçtiğimiz ay Habertürk gazetesinde, “Volkan’ın primi devletten” başlıklı haber çıkmıştı. Haberde, Milli kaleci Volkan'ın satın aldığı California modeli Ferrari'nin Türkiye'ye düşük vergiyle getirildiği iddia ediliyordu.
 
VOLKAN’IN TWİTTERDAN PAYLAŞTIKLARI
 
Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, haberde yer alan iddialar ile ilgili olarak twitterden şunları paylaşmıştı. Volkan, şahsi hesabından yaptığı Twitter paylaşımlarında 24 Şubat'ta oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçından sonra yaşanan tatsızlığı mı ima etmeye çalıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.