Vodafone Fiber İnternet Nedir?

Vodafone Fiber İnternet Nedir?

Vodafone Fiber İnternet Nedir?

Dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden birisi olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde bulunan Vodafone Türkiye, 30 Haziran 2018 senesinden itibaren hizmet sunmaktadır. 23,4 milyon abonesi ile Türkiye’nin en büyük mobil şirketlerinden birisi olan Vodafone, müşterileri için pek çok faydalı hizmet sunmaktadır. Bunlardan birisi de fiber internet hizmetidir. Peki, hizmeti nedir? Bu hizmetin avantajları nelerdir?

Vodafone Fiber İnternet Avantajları

Fiber optik, çok hassas bir şekilde üretilen saf bir cam ip üzerinden ışığın iletilmesi prensibi ile çalışan sisteme verilen addır. Fiber internet ise optik kablolar kullanılarak verilerin ışık hızı ile taşınması teknolojisidir. Bu teknoloji, normal telefon hatlarına oranla çok daha stabil bir çalışma sağlamaktadır. Kısacası fiber internet çok daha hızlı bir hizmettir. Eğer internete yüksek hızlarda ve sorunsuz bir şekilde bağlanmak istiyorsanız Vodafone hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Vodafone fibermax hizmeti, Vodafone’un kendi fiber altyapısını kullanarak sunduğu 1000 Mbps’e varan hızlarda sunulan internet bağlantısı şeklidir. Herhangi bir telefon aboneliğine ihtiyaç duyulmadan abone olunabilen bu hizmet için aynı zamanda aylık ek ücret ödemek de gerekmemektedir. Bu kampanya kapsamında, kampanya süresi boyunca aboneleri herhangi bir ek ücret ödemeden telefonsuz internet hizmetinden yararlanmaları mümkündür.

Vodafone fiber internet kullanımının avantajlarından bir diğeri ise Vodafone Yalın İnternet ADSL ve fibermax kampanyaları ile daha ucuz internet kullanımı sağlayabilmenizdir.

Vodafone Fibermax’ın Bulunduğu İller Hangileridir?

Vodafone tarafından sunulan bu avantajlı internet hizmeti, sadece belirli illerde bulunmaktadır. Ancak Türk Telekom ve Turkcell Superonline fiber internet altyapıları üzerinden daha geniş kitlelere hitap edilmektedir. Bu hizmetin bulunduğu iller ise; Adana, Antalya, Ankara, Aydın, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, İzmir, İstanbul, Kayseri, Gaziantep, Kocaeli, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Samsun ve Trabzon’dur.

Nasıl Fiber İnternet Abonesi Olunur?

Bu internet hizmetinden yararlanmak isteyenler öncelikli olarak ADSL ve VDSL ekranlarından sorgulama yaparak altyapı durumları ve alabilecekleri maksimum internet hızı konusunda bilgi sahibi olabilirler. Sonuç olarak bulunduğunuz ilde internet hizmeti varsa 1000 Mbps’e varan hızlarda internet hizmetinden yararlanabilirsiniz.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum