Vatandaştan büyük  bir tokat yiyecekler

Vatandaştan büyük bir tokat yiyecekler

AK Parti'nin artık Konya'nın kalesi olmadığını söyleyen Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal, “AK Partililer, önceden Konya'da köylere, beldelere giderlerdi. Konya'da AK Parti'den kimi sahada görebiliyorsunuz? Sahaya da çıkamıyorlar" dedi

AK Parti'nin artık Konya'nın kalesi olmadığını söyleyen  Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal, “AK Partililer, önceden Konya'da köylere, beldelere giderlerdi. Konya'da AK Parti'den kimi sahada görebiliyorsunuz? Sahaya da çıkamıyorlar. Vatandaştan büyük tokat yiyecekler” dedi

26. dönem Konya Milletvekili, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal,  siyasi gidişatı Merhaba Gazetesi'ne değerlendirdi. AK Parti'nin Türkiye geneli ve Konya'da büyük bir hezimete uğrayacağını dile getiren Ünal, iktidar yetkililerinin gerçeklikten koptuğunu ifade etti.

“HAYALDİ RÜYA OLDU”

Ekonomik krizin rantiye kesimi hariç, herkesi doğrudan etkilediğine vurgu yapan Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ömer Ünal, “Emekliler perişan. Çiftçi girdi maliyetleri altında eziliyor” dedi. “Hükümet öyle bir noktaya geldi ki faizin faizini veriyor” diyen Ünal, “Faiz lobisi ve rantiyeye karşıyız demişti AK Parti. Ama tam tersi oldu. Rantiyecilere kaynak aktarılıyor. Enflasyon patladı. Mazot, benzin, elektrik, doğal gaz gelen zamlara bakın. Toplum fakirleşiyor. AK Parti'nin 'Hayaldi gerçek oldu' sloganı vardı. En basiti vatandaşın ev alması 'hayal değil rüya' oldu. Türkiye, nereden nereye geldi” şeklinde konuştu. 

VATANDAŞ CUMHUR İTTİFAKI'NA OSMANLI TOKADI ATACAK

AK Partililerin gerçekleri görmek ve duymak istemediğinin altını çizen Ünal, şunları kaydetti: “Hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar. Sahada geziyoruz. Bir dokunup, bin ah işitiyoruz. AK Parti'ye tepki fazla. Çok önemli bir dip dalga geliyor. İlk seçimde AK Parti yerle bir olacak. Çok ağır bir yenilgi alacak ve tabela partisi olacak. Vatandaş çektiği sıkıntıyı, ızdırabı sandığa yansıtacak. Cumhur İttifakı'na Osmanlı tokadı atacak. Bırakın 1. parti olmayı, AK Parti Türkiye genelinde yüzde 20'nin altına düşecek. Konya'da da aynı şekilde sıkıntılar var. Herkes sıkıntı yaşıyor. İnsanlar önceden hayal kurabiliyordu. Şimdi günü geçiremiyor, ay sonunu getiremiyor. Kurban Bayramı geliyor, küçükbaş en cılız hayvan 3 bin lira. Bu, mevcut emeklinin 1 aylık maaşı. İnsanlar nasıl kurbanlık alsın.”

AK PARTİLİLER SAHAYA DA ÇIKAMIYOR

Konya özelinde de bir değerlendirmede bulunan Ünal, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti, çok ağır bir hezimet alacak. Bu millet, yaşadıklarını unutmaz. Bu milletle alay ediliyor. Bu milletin parası, faiz lobisine aktarılıyor. İnsanımız bunu nasıl unutsun. Konya'daki yöneticiler, milletvekilleri de rahat değil. AK Partililer, önceden Konya'da köylere, beldelere giderlerdi. Konya'da AK Parti'den kimi sahada görebiliyorsunuz? Sahaya da çıkamıyorlar.  Vatandaştan koptular. Konya, AK Parti'nin kalesi falan değil. Vatandaşa eziyet ediliyor. Vatandaş, böyle bir baskı ve kötü yönetim görmemişti. Göreceksiniz Konya'da sandıktan çıkan sonuçları. Ben, her gün geziyorum. Sahadayım. Hadi onlar da çıksın. Gelecek Partisi olarak da Konya'da büyük başarılara imza atacağız.”

EMRE ÖZGÜL

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum