Vatan Sağolsun Topluluğu ziyaretlerine devam ediyor

Vatan Sağolsun Topluluğu ziyaretlerine devam ediyor

Şehit aileleri ve gönüllü üyelerin bir araya gelerek oluşturduğu Vatan Sağolsun Topluluğu, şehit aileleri ziyaretleri kapsamında Şehit Jandarma Er Yaşar Nuri Küçükkara’nın ailesi ziyaret etti

Şehit aileleri ve gönüllü üyelerin bir araya gelerek oluşturduğu Vatan Sağolsun Topluluğu, belli periyotlarla gerçekleştirdiği şehit aileleri ziyaretlerine bir yenisi daha ekledi. Topluluk üyeleri 26.08.2020 tarihinde Edirne’de vatani görevini yaparken şehit olan Jandarma Er Yaşar Nuri Küçükkara’nın ailesini ziyaret etti. Ziyarette şehit Küçükkara için okunan hatm-i şeriflerin duası yapılarak Kuran-ı Kerim tilaveti de yapıldı. Şehit ailesi Adem ve Ayşe Küçükkara, topluluk üyelerine ziyaretten ötürü teşekkür etti.

resim-2022-06-04-115906101.png

Vatan Sağolsun Topluluğu Kurucu Başkanı ve şehit eşi Tuğba Sağ, ziyaret ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Şehit ailelerine yönelik yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak için kurduğumuz Vatan Sağolsun topluluğumuz ile şehitlerimizin hatıralarını yâd etmek için yaptığımız ziyaretlere bir yenisini daha ekledik. Misafirperverliklerden ötürü Adem abimize ve Ayşe ablamıza teşekkür ediyoruz. Dileyen herkes etkinliklerimize katılabilir. '@vatansağolsun42' Instagram hesabımızdan bize ulaşabilirsiniz” ifadalerini kullandı. Gerçekleştirilen ziyarete Şehit Uzman Jandarma Mehmet Yaralı’nın da ailesi katıldı.

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.