Ülkü ocaklarından kitap bağışı

Ülkü ocaklarından kitap bağışı

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından, ilkokulların kütüphanelerine "Dede Korkut" ve "Kutadgu...

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından, ilkokulların kütüphanelerine "Dede Korkut" ve "Kutadgu Bilig" adlı kitapların hediye edildiği bildirildi.

Simav Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Öğretmen Mustafa Köse, kültürel faaliyetleri kapsamında kitap dağıtımı yaptıklarını belirtti. Başkan Köse, " Türk edebiyatının en büyük abidelerinin ve Türk dilinin en güzel eserlerinin başında gelen "Dede Korkut" kitabı ile, Türkçenin en temel ve Türk dili araştırmalarının en önemli kaynak eserlerinden biri olan "Kutadgu Bilig" kitabını okullarımıza hediye ederek, bir kültür hizmeti başlattık. Eğitim ve kültür hizmetlerimiz kapsamında, okullarımıza kitap hediye dağıtımlarımız devam edecek" dedi.

Simav Gülizar Eren İlkokulu Müdürü Ali Uluer, "Eğitim ve kültür hizmetlerinden dolayı, Simav Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığına teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.