TV5’te bayrak Değişimi

TV5’te bayrak Değişimi

TV5’in, bugün itibariyle Millî Gazete bünyesinde yayın hayatına devam etmesi kararı alındı.

Erbakan Hocamızın himayesinde 2004 yılında yayın hayatına “Ailenizin Televizyonu” ilkesiyle ilk adımını atan TV5, yozlaşan yayın dünyasına 13 yıldır farklı bir soluk getirdi. TV5’in, bugün itibariyle Millî Gazete bünyesinde yayın hayatına devam etmesi kararı alındı. Bu yönde alınan kararın ilk adımı dün atılarak yayın ve yönetim devri yapıldı. Bayrak değişimi töreninde duygusal anlar da yaşandı. TV5’e bugüne kadar fedakârca hizmette bulunan yönetime teşekkür mahiyetinde hediyeler takdim edildi.  
 

GEÇER: YENİ YÖNETİM HAYIRLI OLSUN

 
Toplantıda konuşan TV5 Genel Koordinatörü Mustafa Geçer, “1 Mart itibarıyla başlayan yönetimlerin birleşmesi nisanda tamamlanacak. Millî Gazete ile yeni bir yapılanma olacak. Böyle bir yapıyla devam edeceğiz ve inşallah daha iyi olacak. Böylelikle sıkıntılar giderilmiş olacak. 13 yıldır özveri ile burada çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum, haklarınızı helal ediniz. Yeni yönetim hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.
 

MİLLİ MEDYA GRUBU İLE DEVAM EDECEĞİZ

 
Devir teslim töreninde konuşan Milli Gazete İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek, “Yönetimimize teşekkür ediyorum, 13 senedir büyük gayretle çalıştılar. Bugünden itibaren, Milli Medya Grubu olarak devam edeceğiz. Milli Medya Grubu’nda Milli Gazete, TV5 var, MİLSAN Basın, Yenidevir Matbaamız, Yenidevir Gazetemiz, Yenidevir Yayınlarımız var, bu yayınlardan 18 kitap yayımladık, Maaile Dergimiz, Fikri Dergimiz var. İnşallah bundan  sonra daha da güçlenerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.
 

KURDAŞ: BİZ BİR AİLEYİZ

 
Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş da, “TV5 ve Milli Gazete’nin kurulmasında Erbakan Hocamızın talimatları oldu. Zaman içerisinde, bu şartlar içerisinde Milli Gazete ve TV5 birleşmiş oldu. Bununla beraber Mustafa Bey’e, Ercan Bey’e, Yakup Bey’e ve tüm yönetime teşekkür ediyorum. Günlük yayın zordur, televizyon yayını daha zordur. Tabii bir derdiniz, bir misyonunuz varsa bu daha da zordur. Çağlayan’daki mitinglerinin TV5 tarafından canlı yayınlanması İslam ümmetinin uyanışına vesile oldu. Bugün de artık Milli Gazete ve TV5 artık birlikte hareket edeceklerdir. Camiamızın sesini birlikte duyuracağız. Biz bir aileyiz. Milli Gazete büyük bir sorumluluk almış oldu, inşallah bunu hakkıyla yerine getireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.