Türkler gitti, Filistin’de barış bitti

Türkler gitti, Filistin’de barış bitti

Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Konya Şube Başkanı Atilla Ayhan, Kamu-Sene bağlı şube başkanlarının katılımıyla basın toplantısı düzenledi. Türk milletinin tarih boyunca Orta Asyadan Avrupaya büyük fetihler gerçekleştirdiğini, kültür ve medeniyetler oluşturduğu

Türk milletinin yönettiği Filistin’de 401 yıl 3 ay huzur içinde olan, farklı din mensubu insanlar ve Müslümanlar son 104 yıldır sefalet ve katliam içinde kalmıştır” dedi.

İsrail’in Gazze’deki katliamının hala acımasızca devam ettiğini ve insanlıktan nasibini almamış kişilerin bu soykırımı sürdürdüklerini dile getiren Atilla Ayhan, “Bu bir devlet terörüdür. Gazze’de bebeklerin, yaşlıların katledilmesi, okulların, camilerin, hastanelerin vurulmasına seyirci kalan ABD ve Avrupa ülkeleri, insanlık sınavını kaybetmiştir. Yapılan bu katliam cezasız kalmamalıdır” diye konuştu. Kaybedenin Filistin halkı değil insanlık olduğunu vurgulayan  Ayhan, Gazze’de gerçekleştirilen katliamları lanetlediklerini ve İsrail menşeyli malların tüketimini de boykot ettiklerini ifade etti. Müslümanların üzerine atılan bombalara ortak olmak istemediklerini dile getiren Atilla Ayhan, “Paramızla siyonizme ve onun ideallerine destek olmayacağız. Tüm halkımızı yerli malı kullanmaya davet ediyoruz” dedi.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.