Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir

CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz düzenlediği basın açıklamasıyla CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu’na destek vererek,  Canan Kaftancıoğlu’nun yalnız olmadığını, yanında halkımızın ve CHP’li kadınların olduğunu söyledi

Gedavet parkında düzenlenen basın açıklamasına CHP İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, il kadın kolları başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlar katıldı.

CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz basın açıklamasında Kaftancıoğlu’nun yalnız olmadığını belirterek, “Kararlı adımlarla iktidara yürüyen partimiz CHP’nin öncü gücü olan kadınlardan olan yol arkadaşımız partimiz İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu cezalandırmaya çalışıyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları olarak 81 ilde ve 973 ilçede bu hukuksuz karara karşı tek ses ve tek yürek olduk. Sonda söyleyeceğimizi en başta söyleyelim. Bu ülkede siyasetçi olmak zor. Bu ülkede hem siyasetçi hem muhalif hem de kadın olmak en zordur. Canan Kaftancıoğlu, bütün bu zorlukların karşısında yılmadan, pes etmeden mücadele eden güçlü bir kadın siyasetçidir.  Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir, Canan Türkiye’nindir. O’nun yanında halkımız ve biz kadınlar varız. Her zaman destek olacağız. O yüzden Canan Kaftancıoğlu’nu yalnızlaştıramazsınız. İstanbul İl Başkanımız görevinin başındadır ve parti çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmektedir. Biz kadınlar, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devletidir. Bu hukuksuz kararı tanımıyoruz. Tüm kadınlara çağrı yapıyoruz. Gelin! Hukuksuzluğa karşı birlik olalım” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum