Turkcell’de cihaz  kiralama dönemi

Turkcell’de cihaz kiralama dönemi

Dijital dönüşüm sürecinin olmazsa olmazı teknolojik ürünlere yönelik yeni geliştirilen proje kapsamında, şirketler artık Turkcell’den cep telefonu kiralayabilecek

Türkiye’nin dijital dönüşüm ortağı Turkcell Dijital İş Servisleri, ulaşımdan finansa, sağlıktan perakendeye kadar çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketlere danışmanlık ve yenilikçi çözümler sunuyor. Bu kapsamda yeni hayata geçirilen cep telefonu kiralama çözümüyle şirketler dijitalleşmenin ilk adımı olarak cihazlarını kolayca kullanabilecek. Ayrıca cep telefonunun yanı sıra tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünleri satın almak isteyen şirketlere de Financell ile Dijital Dönüşüm Kredisi sunulacak. Böylece işletmeler Turkcell’in desteğiyle dijitalleşme yolunda önemli bir adım atacak. Konuyla ilgili açıklamasında Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata şunları kaydetti: “Turkcell olarak Türkiye’de bireylerin yanı sıra kurumların da dijital dönüşümünde öncü bir rol üstleniyoruz. Bu amaçla ülkemizdeki şirketlerin küresel rekabette söz sahibi olması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz cihaz kiralama projemiz ile şirketlere özel cep telefonlarında kiralama dönemini başlatıyoruz. Böylece şirketlere kolaylık sağlarken bir yandan da yüzde 30’lara varan maliyet avantajı sağlıyoruz. Ayrıca kiralamak yerine satın almak isteyen kurumsal şirketlere özel kredi sistemini Financell ile birlikte hayata geçiriyoruz. Burada müşterilerimizin sadece ürün için değil aynı zamanda hizmet için de kredi alabileceğinin altını çizmek isterim. Geliştirdiğimiz projelerimizle bir yandan şirketlerin ihtiyaçlarına çözüm bulurken diğer yandan da ülke ekonomimize katkı sağlıyoruz. Bunun birlikte kurumların tüm dijitalleşme süreçlerinde de yanlarındayız. Ulaşımdan finansa, sağlıktan eğitim ve lojistiğe, üretimden perakende ve enerjiye kadar çok çeşitli sektörlere hizmet sunarken en önemli noktanın uçtan uca tüm ihtiyaçların karşılanması olduğunu fark ettik. Bu vesileyle kurumsal müşterilerimiz için geliştirdiğimiz çözüm ve hizmetleri tek çatı altında toplayarak Turkcell Dijital İş Servisleri şirketimizi kurduk. Yeni iş modelimiz sayesinde kurumsal müşterilerimize bağlantı, bulut servisleri, güvenlik hizmetleri, bunların etrafındaki entegrasyon hizmetlerini ve IT servislerini tek elden vermeye başladık. Kuruluşundan bu yana kısa bir süre geçmesine karşın bize güvenen şirketler sayesinde ilk 6 ayda yüzde 62 büyüme gerçekleştirdik. Bu vesileyle dijital dönüşüm yolculuğunda bizimle olan tüm kurumsal müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.”

CİHAZ KİRALAMA İLE YÜZDE 30’A VARAN MALİYET AVANTAJI

Turkcell, başlattığı cihaz kiralama projesiyle birlikte kurumların ihtiyacı olan farkı markaların 20’den fazla modeli şirketlerin kullanımına sunuluyor. Bu sayede şirketler Turkcell müşterisi olmasalar da 24 ay süreyle kiralama yapabilecek. Cihaz kiralama yapan şirketler, Turkcell güvencesiyle sigorta hizmetinin de sahibi olurken yardım masası ile de ihtiyaç anında destek alabiliyor. Aynı zamanda şirketler ihtiyaçlarına en uygun cihazlara kolayca ayda 78 liradan başlayan fiyatlarla yüzde 30’a varan maliyet avantajına da sahip oluyor. Ayrıca çevreye duyarlı bu proje sayesinde kiralanan cihazların sonrasında geri dönüşüme de kazandırılması amaçlanıyor. İlk etapta cep telefonları için başlatılan proje, yakında tablet ve network cihazlarını da kapsayacak. Dijital operatör Turkcell, finansal hizmetler alanında sunduğu yeni ürünleriyle dijital dönüşüm liderliğini sürdürüyor. Bu kapsamda teknolojik finansmanın öncüsü Financell, artık teknolojik ürün ve hizmet almak isteyen şirketlere de Ekim ayından itibaren finasman desteği sağlayacak. Financell Dijital Dönüşüm Finansmanı, şirketlerin akıllı telefon, tablet, sunucu, bilgisayar gibi birçok teknolojik ürün alışverişlerini finanse edecek. Financell’den finansman desteği alan şirketler, teknolojik ürünlerine doğrudan sahip olurken ödemelerini 36 aya kadar taksitlendirerek zamana yayma avantajı da elde edecek.

TURKCELL’İN AKILLI ARAÇ ÇÖZÜMÜ

Turkcell güvencesiyle sunulan diğer bir hizmet olan ve filoları dijitalleştirmeyi hedefleyen Kopilot Filom, araçları tek bir platformdan takip etmeyi sağlarken anlık veri bildirimi de sunuyor. Şirketlerin araçlarına kolayca monte edebildiği tak-çalıştır bir cihaz ile çalışan Kopilot Filom, güvenlik sürüş deneyimini sağlayarak sürüş sırasındaki ani hızlanma, ani fren, sert dönüş ve hız aşımı durumlarına göre sürüş skorunu hesaplıyor. Bu skorların sonuçlarına göre sürücüler, daha güvenli ve verimli sürüşe teşvik ediliyor. Dijital platforma Turkcell’in Hızlı Giriş teknolojisiyle şifre hatırlama derdi olmadan kolaylıkla giriş yapılabiliyor.

YERLİ VE MİLLİ TARIM-HAYVANCILIK UYGULAMALARI

Turkcell, dijital tarım alanındaki çalışmalarıyla çiftçileri kaygı ve endişeden uzak, sadece üretim, verimlilik ve kazanca yakın tutma amacıyla yerli ve milli uygulamalar geliştiriyor. Bu kapsamda hayata geçirdiği büyük ve küçükbaş hayvanlar için akıllı takip sistemi Akıllı Küpe ile hayvanların sayımının yanı sıra lokasyon bilgisi, sağlık durumu, kızgınlık takibi gibi önemli bilgiler anlık bildiriliyor. Akıllı Küpe aynı zamanda salgın hastalıklarla mücadeleyi de sağlıyor. Böylece çiftçiler hem hayvanlarını yakından takip edebiliyor hem de verimliliklerini artırıyor. Kullanıcıya tarlası hakkında anlık veri sağlayan mobil uygulama Filiz ise; yetiştiricinin sulama ve ilaçlama kararlarını toprak ve hava koşularına göre vermesini sağlıyor. Yerli ve milli Filiz çözümü toprağa yerleştirilen cihaz, Akıllı Tarım Tarifesi ve tarımsal bilgilerden anında haberdar olmayı sağlayan mobil uygulamadan oluşuyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.