Türk Yol-İş Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Ali Alkan güven tazeledi

Türk Yol-İş Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Ali Alkan güven tazeledi

Bir otelde düzenlenen Türkiye Yol-İş Sendikası Konya 11. Olağan Genel Kurulu' da mevcut başkan Ali Alkan güven tazeledi

Bir otelde düzenlenen Türkiye Yol-İş Sendikası Konya 11. Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Genel Kurul'a Yol-İş Genel Başkanı Ramazan Ağar ve Türk-İş İl Temsilcisi Abdülkadir Temak ve Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici’nin yanı sıra çok sayıda sendika üyesi katıldı.

ali-alkan-guven-tazeledi.jpg

Tek liste halinde gidilen kurulda mevcut Başkan Ali Alkan tekrar başkanlığa seçildi. Genel Kurulda açıklamalarda bulunan Alkan, “Bundan sonraki süreçte öncelikli görevimiz, birlik ve beraberliğimizin geliştirilmesi için adım atmak, kazanımlarımızı daha da geliştirmek için çaba harcamak olacaktır. Bugüne kadar üyelerimizin hakları ve hukuklarını her sahada kazanmak adına çalışmalar sürdürdük ve bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Yol-İş Genel Başkanı Ramazan Ağar, savurganlığın devam ettiği sürece hiçbir şeyin düzelemeyeceğini vurguladı. Ağar, “Sıkıntılar dünyanın her yerinde var. Biz çalışacağız üreteceğiz alın terimizin karşılığını alıp rahat geçineceğiz” dedi.

ALİ GÖZEN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.