TÜBİTAK MAM'dan bilgilendirme toplantısı

TÜBİTAK MAM'dan bilgilendirme toplantısı

Konya Teknokent tarafından düzenlenen programda, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsünün faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Konya Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fatih Botsalı, Selçuk Üniversitesi (SÜ) yerleşkesinde bulunan Bilmer Seminer Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısında, bu tip etkinlikleri bundan sonraki süreçte sık aralıklarla düzenleyeceklerini kaydetti. Üniversite-sanayi-kamu işbirliğini güçlendirmek için Konya Teknokent olarak etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Botsalı, ''Türkiye'de Teknokent'ler arasında firma sayısı bakımından üçüncü sırada yer alıyoruz. 160 öğretim üyemiz Teknokent bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor'' dedi. 
TÜBİTAK MAM Ar-Ge Personeli Dr. Evren Koban da, MAM Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsünün faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. 
Enstitü'nün işleyişi ile ilgili sunum yapan Koban, çalışma koşulları, yürütülen ve tamamlanan projeler, yürürlükteki ulusal ve uluslararası projeleri anlattı. Toplantıya öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.