TÜBİTAK 4006 Bilim  Fuarı ziyarete açıldı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ziyarete açıldı

Bilim kültürünün geliştirilmesi için gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapılarını, Şehit Teğmen Bayram Olgun İmam Hatip Ortaokulu’nda ziyaretçilerine açtı.

Bilim Fuarı’nın açılışını Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve Şube Müdürü Mehmet Akpınar ile davetliler yaptı.Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdür Turan Kayacılar, öğrencilerle 1,5 yıllık aranın ardından bir etkinlikle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, projelerin hazırlanmasında emeği olan yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

whatsapp-image-2021-10-25-at-10-06-20.jpeg

Kayacılar ve beraberindekiler okul öğrencileri tarafından hayata geçirilen projeleri inceleyerek; proje sahibi öğrenciler ve danışman öğretmenlerden bilgiler aldılar. Projelerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Kayacılar, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Törende ayrıca okula maddi manevi destek sağlayan hayır sahiplerine de plaketler takdim edildi. İki gün boyunca ziyaretçilere açık olacak fuardaki projeler büyük bir beğeni ve ilgi ile karşılandı.

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI

whatsapp-image-2021-10-25-at-10-06-09.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.