Trafikte saygı için çalışıyoruz

Trafikte saygı için çalışıyoruz

Sosyal medyada aktif bir şekilde faaliyet gösteren ve Konya'daki trafiğin röntgenini çeken Konya'da Trafik grubu yöneticileri Henri Jones Cafe'de bir araya geldi.

Toplantıya grup yöneticileri Ahmet Gürsel, Ekrem Çiçek, Yaşar Avcıoğlu, Mustafa Umut Şimşek, Hasan Ali Can, Hakan Öztürk, Muhyiddin Akyol, Sedef Doğan ve Zeliha Ersoy Elbasan katıldı. Toplantıya Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve Merhabahaber.com editörü Mesut Turan da katıldı. Toplantıda Konya'da yaşanan trafikle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri dile getirildi.

Toplantıda konuşan Konya'da Trafik grubunun kurucusu Ahmet Gürsel, amaçlarının Konya'daki trafik sorunun en aza indirilmesi ve sürücülerin bilinçlenmesi olduğunu söyledi. Konya'da Trafik grubunun sosyal medyadaki en aktif grup olduğunu dile getiren Gürsel, "Grubu ilk kurduğumuz günden bu yana büyük bir ilgi var. Konya'da trafik kültürü çok zayıf. Trafikte sürücülerin ne birbirine de ne de yayalara saygısı var. Biz bu grubu kurarak, trafik kültürünü oluşturmayı amaçladık. Çünkü trafikte sürücüler ne yaya geçitlerinde duruyor ne de sinyal veriyor. Sürekli korna sesi duyuyoruz. Grupta yapılan paylaşımlarla sürücüler arasında bir farkındalık oluşturduk. Grubumuz kurulduğu günden bu yana trafikte bir saygı kültürü oluşmaya başladı. Bu konuda başarılı olduğumuza inanıyoruz. Amacımız kimseyi kırmak veya ifşa etmek değil. Sadece trafikte saygı istiyoruz" dedi.

img_6748.jpg

Konya'da Trafik grubunun üye sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Gürsel, "Her gün grubumuza 250 kişi katılıyor. Şu an 34 bin civarında üyemiz var. Hedefimiz 42 bin üyeye ulaşmak. 42 bininci üyemize özel hediyemiz olacak. Grubumuza reklam vermek isteyenler ise Çoçuk Esirgeme Kurumu'na 100 TL bağış yaparak, bize bağış yaptığı makbuzu getirmeli. Böylece kurumların reklamı yayınlıyoruz. Grup olarak böyle anlamlı sosyal sorumluluk projeleri de düzenlemek istiyoruz. Bu konuda herkesin desteğin bekliyoruz" diye konuştu.

MESUT TURAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum