Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulu 15 Aralık’ta

Trabzonspor'un Olağan Genel Kurulu 15 Aralık’ta
Trabzonspor Kulubü’nün olağan genel kurul toplantısı 15 Aralık’ta yapılacak. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, olağan genel kurulun 7 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 12.

Trabzonspor Kulubü’nün olağan genel kurul toplantısı 15 Aralık’ta yapılacak.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, olağan genel kurulun 7 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 12.00’de Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılacağı, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikinci toplantının 15 Aralık 2013 Pazar günü Pelitli Hayri Gür Spor Salonu’nda saat: 10.00’da gerçekleştirileceği belirtildi.

Olağan genel kurul toplantısında; yönetim kurulu idari ve mali raporları, denetleme kurulu raporu, yönetimin mali ve idari yönden ibrası ile yıllık aidat miktarı görüşülecek. Ayrıca, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Arşiv ve Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi yapılacak.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.