Ticari araçlara özel fiyat

Ticari araçlara özel fiyat

Citroen aralık sonuna kadar süren kampanyasında, ticari araç modelleri için cazip fırsatlar sunuyor. Kampanyada yüzde 0.89 faizli kredi seçeneği var

CItroen, aralık ayına özel düzenlediği kampanyasındabinek modelleri dışında hafif ticari araç modelleri için de cazip fırsatlar sunuyor. Kullanıcılara binek konforu sunmaya yönelik olarak üretilen Citroen ticari araçlar; güç, yakıt tasarrufu, güvenlik alanlarında yüksek performans sergiliyor. Her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Citroen'in aralık kampanyasında hafif ticari araç modelleri için yüzde 0.89 faizli kredi seçeneği bulunuyor. Avantajlı fiyatlar aralık sonuna kadar geçerli.

Renault araç bedelinin tamamını kredilendiriyor
Renault, Kangoo Express, Master ve Trafic modellerinde 'Ticari Araçlara Özel Kampanya' avantajı var. Bu kampanyadan, kredi koruma sigortası 'Maxxi Korumalı' faydalanan müşteriler 48 aya kadar araç bedelinin tamamına kadar 0.89, Maxi korumasız ise yüzde 0.99 faizli kredi kullanabiliyor. Ayrıca ticari araçlar için de 'Renault Plan' geçerli.

Kia'dan ticari fırsatı
KIa, binek modelleri dışında ticari araçlar içinde fırsatlar sunuyor. 130 bg gücündeki 2.5 lt dizel motoru ve 6 ileri manuel vitesiyle Kia'nın hafif ticari aracı K2500, yıl sonu kampanyası dahilinde 44 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ford ticaride 0 faiz
Ford'un ticari modelleri Transit Custom ve Tourneo Custom için 30 bin TL krediye 24 ay vade ve 0 faiz avantajı uygulanırken, Transit Minibüs, Transit Kamyonet, Transit Van, Transit Courier ve Tourneo Courier modellerinde de 24 ay vade ve 0 faizli 24 bin kredi mevcut. Ranger Wildtrack 4x4 3.2 L A/T ile yeni Transit Connect ve Tourneo Connect modelleri içinse 18 bin TL krediye 18 ay yüzde '0' faiz imkanı sunuluyor. Kampanya dahilinde Tourneo Custom 8+1 modellerinde de 2 bakım ve uzatılmış garanti hediye ediliyor. Ford Trucks'ta da 'balon ödemeli' takas kampanyası var. Eski kamyonunu getirenler ayda 772 euro taksitle yeni bir Ford Çekici'ye sahip olabiliyor.

Fiat vadeyi 30 aya uzattı
Tüm Fiat ticari araç modelleri Türkiye'de ilk kez 30 bin TL'ye 30 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi imkânıyla müşterilere sunuluyor. Daha uzun vadeli kredi isteyenler ise Doblo, Fiorino ve Pratico modelleri için 40 bin TL'ye 48 ay vadeli yüzde 0.77 faizli; Ducato modeli için de 60 bin TL'ye 48 ay vadeli yüzde 0.89 faizli kredi seçeneğinden faydalanıyor. Fiat Ticari Araçlar'ın büyük ilgi gören 'K2 Yetki Belgesi Hediye' kampanyası da sürüyor.

Mercedes-Benz Vito'da 10 bin TL indirim var
Mercedes- Benz Türk, ticari araç modelleri için de cazip avantajlar sunuyor. Yeni Sprinter ve Vito için 'Mercedes- Benz Kasko' kullanıldığında tüm vadelerde sabit yüzde 0.84 faiz oranından yararlanılabiliyor. Aralık ayında yeni Sprinter 11 bin TL'ye varan, Vito ise 10 bin TL'ye varan indirimlerle alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.