Terör örgütü DEAŞ'a yönelik 14 ildeki operasyonlarda 26 şüpheli yakalandı

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik 14 ildeki operasyonlarda 26 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarmanın terör örgütü DEAŞ'a yönelik 14 ilde düzenlediği operasyonlarda 26 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki açıklamasında, bazı şüphelilerin, terör örgütü DEAŞ'a üye oldukları, örgüt propagandası yaptıkları, örgütle iltisaklı sözde yardım kuruluşlarına finans sağladıklarının tespit edildiğini belirtti.

Bu tespitler doğrultusunda, aralarında Ankara ve İstanbul'un da bulunduğu 14 ilde jandarma tarafından operasyonlar düzenlendiğini ifade eden Yerlikaya, operasyonlarda 26 şüphelinin yakalandığını ve çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyal ele geçirildiğini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.