Teknoloji zirvesi büyük ilgi gördü 

Teknoloji zirvesi büyük ilgi gördü 

Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Bilim Merkezi, Huawei Student Developers tarafından düzenlenen Teknoloji Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı. Zirvede, teknoloji oturumlarıyla öğrencilere bilgi ve deneyimlerini geliştirme fırsatı sunuldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan TÜBİTAK destekli Türkiye’nin ilk ve en büyük bilim merkezi Konya Bilim Merkezi’nde, öğrenciler bilim ve teknoloji içerikli etkinliklerle buluşmaya devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Huawei Student Developers (HSD) tarafından Konya Bilim Merkezi’nde düzenlenen Huawei Teknoloji Zirvesi’ne Türkiye’nin farklı şehirlerden ve üniversitelerden teknoloji ve yazılım meraklısı üniversite öğrencileri katıldı. Alanında uzman konuşmacılar tarafından eğitimlerin ve etkinliklerin düzenlendiği, teknoloji oturumlarıyla öğrencilere bilgi ve deneyimlerini geliştirme fırsatı sunulan teknoloji zirvesinde; Ayhan Emre Korucu “Yazılım'ın Geleceği”, Aydın Gerek “Harita Uygulamalarında Yapay Zeka”, Kadir Osman Üst “React 101”, Evren Tan “Crafting the Software”, Salih Kükrek “Teknoloji Girişimciliği Tecrübe Paylaşımı”, Hüsamettin Batur “Huawei Cloud” oturumlarıyla teknoloji tutkunlarına bilgi verdi. 

İŞ VE STAJ FIRSATI YAKALADILAR 

Türkiye’de ve dünyada teknolojinin odağındaki konuların alanlarında uzman önde gelen isimler tarafından ele alındığı programda, konuşmacılar iş ve yaşam deneyimlerini katılımcılarla paylaşarak kariyer planlaması yapan öğrencilere yardımcı oldu. Zirveye katılan öğrenciler de bu sayede farklı fikirlerin kapılarını aralarken iş ve staj fırsatı da yakaladı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen teknoloji zirvesinde öğrenciler, program sonunda yapılan çekilişlerle sürpriz hediyeler kazandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.