Taraftar kulüp dayanışması

Taraftar kulüp dayanışması

Kombinelerin satışa çıkmasından itibaren yeşil-beyazlı taraftarlar satış gişelerinin önünde büyük kuyruklar oluşturdu. Sıcak havaya rağmen kombine için bekleyen yeşil-beyaz sevdalıları kulüplerinden gelen destekle rahat bir nefes aldılar

Konyaspor'un, 2019-2020 sezonunda Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynayacağı iç saha maçlarında geçerli olacak kombine biletler satışa çıkarıldı.

KONYASPOR ÇADIR AÇTI SU İKRAM ETTİ

Kombinelerin satışa çıkmasının hemen ardından sıcak havaya rağmen gişelerde oluşan uzun kuyruklarda taraftarlarının eziyet yaşamaması için Konyaspor kulübü harekete geçti.

Sıcak havada gişe önünde kombine kart sırası bekleyen taraftarlar için kulüp tarafından 4 adet çadır kuruldu. Ayrıca kombine almak isteyen Konyasporlulara su dağıtımı da yapılıyor.

kombine-cadir.jpg

SEVDAMIZ ARMAYA MESAJI

Konyaspor taraftarı, kulübün şuana kadar transfer yapmamasına yıldız oyuncu gündemine almamasına ve tüm bunların yanında kavurucu sıcağa rağmen kombine almak için sıraya girdi. Yeşil-beyazlı taraftarlar sıraya girmekle kalmadı kısa süre içerisinde 10 bin rakamının üzerine çıktı. Bu rakamın taraftar gruplarından hariç olarak verildi.kombine.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum