Tapucak Meydanı’nda iftar

Tapucak Meydanı’nda iftar

Karaman Belediyesi, Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmak amacıyla her iki güne bir farklı bölgelerde kurduğu iftar sofralarının ilki Tapucak Meydanı’nda kuruldu.

Ramazan ayının manevi havasını birlikte yaşamak isteyenler Tapucak Meydanı’na kurulan iftar sofrasına yoğun ilgi gösterdi. Bamya çorbası, kavurma, pilav, ayran ve tatlının yer aldığı iftar yemeğine katılan mahalle sakinleri komşularıyla birlikte aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşarken, çocuklar büyükleriyle farklı bir Ramazan yaşamanın keyfini çıkardı. İlk yemekte iftar öncesi masaları dolaşan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Ramazan ayını kutlayarak vatandaşlarla sohbet etti. Akşam ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılarak hep bir ağızdan dua edildi.
Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu iftar sonrası yaptığı konuşmada, "Sizinle aynı sofrada iftar yapmak beni çok mutlu etti. Ramazan ayı boyunca her iki güne bir farklı mahallede iftar yapmaya devam edeceğiz. Mahallelerde düzenlenen iftarlar sayesinde sevgimiz, hoşgörümüz, bereketimiz ve paylaşmamız daha da artıyor. Mübarek Ramazan ayının bereketini aynı sofrada birlikte paylaşmak ve bu güzelliği birlikte yaşamak bizim için çok anlamlı. Tüm vatandaşlarımızı iftar soframıza davet ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.