Taksiye ÖTV indirimi

Taksiye ÖTV indirimi

Koyuncu Fiat Bayi, taksici esnafını ağırladı. Konya'da aktif olarak çalışan 680 ticari taksinin bulunduğunu belirten Konya Şoförler Odası Genel Sekreteri Yasin Göktaş, ÖTV indiriminin memnuniyetle karşılandığını ifade etti

Koyuncu Fiat, Konya Şoförler Odası ile birlikte bayide tanıtım etkinliği düzenledi. Tanıtım etkinliğine Konya'da faaliyet gösteren taksiciler katıldı. Taksiciler, satış temsilcilerinden araçlar ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi aldı, araçları yakından inceleme fırsatı buldu. Esnafın ticari araçlarını yenilemesi için taksicilere özel tüketim vergisi (ÖTV) muafiyeti getirildi. ÖTV indirimi nedeniyle bir araçta en az 20 bin lira indirim uygulanıyor. Koyuncu Fiat da taksicilere ÖTV indirimi dışında yüzde 12'yi bulan oranda bir indirim yapıyor.

KOYUNCU FİAT DA İNDİRİM SUNUYOR

Koyuncu Fiat Satış Müdürü Metin Derya, kampanya hakkında taksicilere ve basın mensuplarına bilgi verdi. Derya, "Koyuncu Fiat, taksici esnafının işini kolaylaştırıyor. Bu dönemde kaçırılmayacak indirimler ve kampanyalar var. Taksici esnafımız bu indirim ve kampanyalardan mutlaka yararlanmalı. Konya'da Koyuncu Fiat olaark ÖTV indirimi dışında biz de bir indirim sunuyoruz. Ticari araçlarda yüzde 4 ila yüzde 12 oranında indirimler var. Detaylı bilgi almak isteyenler bayimize uğrayabilir" sözlerini kullandı.

TAKSİCİLER FIRSATI DEĞERLENDİRSİN

Kampanyanın önemine vurgu yapan Konya Şoförler Odası Genel Sekreteri Yasin Göktaş da, Konya'da aktif olarak çalışan 680 ticari taksinin bulunduğunu, taksici esnafının desteklenmesi gerektiğini, ÖTV indiriminin memnuniyetle karşılandığını ifade etti. Göktaş, "ÖTV indiriminden yüzlerce taksici yararlanacak. İndirim nedeniyle hem esnaf aracını yenileyecek hem de vatandaş güvenli ve konforlu araçlarda seyahat edecek. Yüzde 45 ÖTV indirimi var. Bayiler de ekstra indirim yapıyor. Taksiciler fırsatı iyi değerlendirsin" tavsiyesinde bulundu. Tanıtım programı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

KERİM ATICI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.