SÜ ile Bahri Üniversitesi  arasında iş birliği tamam

SÜ ile Bahri Üniversitesi  arasında iş birliği tamam

Sudan Bahri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hatim Rahamtalla Mohamed Ahmed, Genel Sekreter Abubakar Mohamed Osman Adam ve Özel Kalem Müdürü Afif Mohamedali Mustafa Serag ile birlikte Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u ziyaret etti.

Sudan Bahri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hatim Rahamtalla Mohamed Ahmed, Genel Sekreter Abubakar Mohamed Osman Adam ve Özel Kalem Müdürü Afif Mohamedali Mustafa Serag ile birlikte Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u ziyaret etti. Ziyarette iki üniversite arasında iş birliği protokolü de imzalandı. 

Protokol imza töreninde konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, “Bahri Üniversitesi ile birlikte önemli bir protokole imza atıyoruz. Selçuk Üniversitesi olarak uluslararasılaşmaya önem veriyoruz ve katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Hem uluslararası öğrenci sayımızın artırılmasını hem de diğer üniversitelerle iş birliği oranının fazlalaştırılması için gayret ediyoruz. Bahri Üniversitesi de Sudan’ın en köklü üniversitelerden biri. Akademik değişim programları başta olmak üzere öğrenci programları, ortak araştırmalar gibi birçok alanı kapsayan iş birliği protokolünü imzaladık. Ümit ediyorum, bundan sonraki süreçte iki üniversitenin iş birliği ile birçok projeye imza atacağız. Her iki kurumumuza da hayırlı olsun.” dedi.  

Öğrenci, akademisyen değişimi, araştırma, eğitim ve teknoloji alanında bilgi paylaşımı, ortak yayın ve konferans düzenlemeye yönelik başlıkları içeren iş birliği protokolü imzalandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.