Star yazarı Kekeç'ten Abdullah Gül'e: Neden susuyorsun?

Star yazarı Kekeç'ten Abdullah Gül'e: Neden susuyorsun?

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç , 'Neden susuyor?' başlıklı bugünkü köşe yazısında, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü eleştirdi.

Norveç'te gerçekleştirilen NATO tatbikatında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın düşman hedefler olarak seçilmesiyle ortaya çıkan skandal pek çok kesimden tepki çekti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise NATO'daki skandala ilişkin hiçbir açıklamada bulunmadı.

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç , 'Neden susuyor?' başlıklı bugünkü köşe yazısında, "NATO'daki skandala her kesimden, her siyasi her partiden, neredeyse temsil özelliği bulunan her kişiden tepki geldi; CHP 'sinden MHP 'sine…" ifadelerini kullandı.

"Bir kişi konuşmadı" diyen Ahmet Kekeç, şöyle devam etti:

"Hükümetin dış siyasetini sıklıkla eleştiri konusu yapan, doğrudan konuşmak yerine ‘dolambaçlı' yolları seçen, mevzu AB olunca dayanamayıp bodoslamadan dalan Sayın eski Cumhurbaşkanımız. Kendisi, sıklıkla, artık siyasi bir kişilik olmadığını, siyasi mahfillerden uzak durduğunu, bu nedenle partisinin davetlerine icabet etmediğini ve sadece ‘izlemeyi' tercih ettiğini söylese de, durum hiç de resmettiği gibi değil."

NEDEN SUSUYOR?

Ahmet Kekeç, "Konuşuyor. İştahla konuşuyor hem de. Neredeyse her konuda konuşuyor" diyerek Abdulah Gül'e eleştirileri şöyle sürdürdü:

"NATO'daki skandalla ilgili de açıklama yapması, bu ‘aleni terbiyesizliği' kınaması beklenirdi ama üzerinden kaç gün geçti, hâlâ ses seda yok. Eski Başbakanımız konuştu, hakkını teslim edelim. Eski Cumhurbaşkanımız susuyor. Neden?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.