Son teknolojili makinalar bu fuarda

Son teknolojili makinalar bu fuarda

Son teknolojiye sahip yüzlerce makinenin yer aldığı TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Konya Makine Teknolojileri Fuarında onlarca firma yer aldı

Son teknolojiye sahip yüzlerce makinenin yer aldığı TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Konya Makine Teknolojileri Fuarında onlarca firma yer aldı. Kren Vinç, Atiker Kaynak, Dev Çelik ve Wicon Kaynak Otomasyon Sistemleri fuarda en çok ziyaret edilen stantlardandı

200.jpg

VİNÇ SEKTÖRÜNE DAMGA VURDUK

Kuruldukları günden bu yana vinç sektörüne damga vurduklarını kaydeden Kren Vinç Dış Ticaret Sorumlusu Ömer Cem Sarma, “2007 yılının başlarında kurulan firmamız; Konya 1. Organize sanayi bölgesinde faaliyete başlamış ve şu anda Büsan Organize Sanayi bölgesinde faaliyetini sürdürmekte. Kurulduğumuz günden beri, geliştirmiş olduğumuz sistem ve yenilikçi tasarımlarla, satış sonrası müşterilerimizle kurduğumuz diyaloglar ve sağladığımız güvenle hizmet verdiğimiz vinç sektörüne damgamızı vurduk. Ürünlerimiz; demir çelik sektörü, makine imalatçıları, dorseciler, damperciler, karasörcüler, inşaat sektörü, dökümcüler, mermerciler ve madencilik sektörü başta olmak üzere tekstil, gıda sanayi ve daha birçok imalat ve ticaret pazarlarına hitap etmektedir. Ayrıca firmalara ve kullanma şekline göre özel vinç ve makinelerde tasarlayıp imal ederek farklı çözümler üretmekteyiz” ifadelerini kullandı. 210-omer-cem-sarma.jpg(ÖMER CEM SARMA)

KALİTE ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ

220.jpg

Ürünlerinde her daim kaliteyi ön planda tuttuklarını vurgulayan Atiker Kaynak Müdürü Ahmet Ökçesiz, “Firma yönetim anlayışımızda ana ilkelerimiz; her zaman ve her şart altında ülkemize, çalışanlarımıza, birlikte iş yaptığımız herkese karşı sorumluluklarımızın bilincinde olmak ve müşterilerimizle karşılıklı güven ortamını sağlamak oldu. Üretimimizde kullanılan tüm malzemelerde ve üretim yöntemlerinde ürün kalitesini ve ürün güvenilirliğini ön planda tutarak yurtiçinde ve dışında saygın imajımızı sürdürmekteyiz. 1999 yılından beri üretimi yapmakta olduğumuz tüm ürünler için kalite standartlarına uygunluk sağlarken 2004 yılından itibaren ürünlerimizi uluslararası düzeyde kabul görmüş ürün kalite standardıyla göre üretmeye başladık. Firmamızın imalatını yaptığı tüm ürünler Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı 2 yıl garantilidir. Bize inanan, bu yolda bizimle birlikte yürüyen çalışanlarımıza, müşterilerimize, yetkili bayilerimizle ve sahip olduğumuz yönetim anlayışımız ile “Atiker” markasını daha da güçlenerek geleceğe taşıyacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

230-ahmet-okcesiz.jpg(AHMET ÖKÇESİZ)

KALİTEYİ EN ULGUN FİYATA SUNUYORUZ

240.jpg

Kaliteyi uygun fiyatlara sunduklarını belirten Dev Çelik Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Devecioğlu, “Firmamız vasıflı çelik ticareti yapan ve 1983 yılında kurulmuş 39 yıldır hizmetlerine özenle devam eden güçlü bir firma. Geniş ürün gamımız ile otomotiv yan sanayi, makine imalat sanayi ve birçok sanayi sektörünün ihtiyacı olan malzeme tedariğini sağlamaktayız. Müşterilerimizin taleplerine ve ihtiyaçlarına cevap vermek üzere kaliteli ürünlerin satışını yapmak ve ürünlerimizi müşteri talep ve isteklerine sunmak en büyük sorumluluğumuz. Evrensel teknolojiye açık, kaliteli ve güvenilir ürünlerimizle, demir-çelik sektöründe öncü kuruluş haline gelmeyi amaçlıyoruz. Tedarik ettiğimiz birçok ürünle kaliteyi yakalayıp müşterilerimize en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sunuyoruz” açıklamalarında bulundu. 

250-cihan-devecioglu.jpg(CİHAN DEVECİOĞLU)

ÜRÜN YELPAZEMİZİ GÜNDEN GÜNE ARTIRIYORUZ

260.jpg

40 yıla yakın bir süredir müşterilerine en iyi hizmeti sunduklarını kaydeden Wicon Kaynak Otomasyon Sistemleri Teknik Yöneticisi Eser Esenlik, “1985 yılında kurulan firmamız farklı sektörlerde faaliyet gösterdikten sonra 2000 yılından itibaren kaynaklı imalat sektöründe WICON markasıyla müşterilerine hizmet vermekte. Tamamı yerli sermaye ile kurulan ve bugüne kadar ülkemiz kaynak otomasyon sektöründe makine, aparat ve fikstür konusunda lokomotif görevi yapan ve ürün yelpazesini günden güne sektör ihtiyaçlarına göre artıran firmamız, bu sektörde faaliyet gösteren seçkin firmaların çözüm ortağı olarak görev almakta. Sektörde yıllardır edindiği tecrübe ve bilgi birikimini, dinamik ekibiyle takviye ederek, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Amacımız; ürün ve hizmette kalite, zamanında teslim, satış sonrası hizmet ve uygun fiyat seçenekleri sunmak. Firmamız; 3-500 kg arasında taşıma kapasitesine sahip Robotlar ile ark kaynağı, toz altı kaynağı, gaz altı kaynağı, plazma kaynağı ve plazma kesimi uygulamalarında otomasyon projelerine esnek çözümler sunmakta” dedi.

270-eser-esenlik.jpg

(ESER ESENLİK)

 

EYYÜB KARAKUZU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.