Silleliler, sorunlarını Demirel’e anlattı

Silleliler, sorunlarını Demirel’e anlattı

29 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerde bulunarak Selçuklu halkının sorunlarını dinleyen MHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa Sırrı Demirel, Sillelilerle buluştu.

Mevcut belediyeden sorunlarına çözüm noktasında hiçbir çaba görmediklerini ifade eden Silleliler kendilerinin seçimden seçime hatırladıklarını iddia ettiler. Sille bölgesindeki sorunları tek tek not alan MHP adayı Mustafa Sırrı Demirel, sorunların takipçisi olacaklarını belirterek yapacaklarını anlattı. Öncelikle tarihi ve kültürel açıdan büyük önemi sahip bu güzide bölgenin, bir Ankara-Beypazarı modeli gibi turizme açılarak belediyece dükkânlar yapılıp canlandırılacağını ifade eden MHP Selçuklu belediye başkan adayı Demirel, halıları ile meşhur bu bölgede Sille halıcılığının yeniden geliştirilerek yaygınlaştırılacağını belirtti. Sille’nin yeşillendirilmesi park ve bahçe alanlarının genişletilmesi ve ivedilikle kanalizasyon sorunlarına dair yapılması gerekenleri anlatan Mustafa Sırrı Demirel Sille semt pazarının oluşturulması ve Sillespor’un kurulması noktasında da yöre sakinlerine söz verdi

İçme suyu borularının değişmesi, bölgenin özeliğinden dolayı belli bölgelere yangın vanalarının döşenmesi, Sille taş ocaklarının açılması, sokaklara kilitli taş yapılması gibi isteklerde bulunan bölge sakinleri, MHP Selçuklu adayı Mustafa Sırrı Demirel’e teşekkür edip yerel seçimlerde kendisine başarı dilediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.