Sıfır araçlara kolaylık

Sıfır araçlara kolaylık

Otomobil ve sıfır faizli kampanyalar hız kesmiyor. Birçok araç firması, yaptığı kampanya ile müşterilerini araba sahibi yapıyor. Faizsiz kredi, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) desteği, takas desteği ve döviz kuru sabitleme işlemleri ile müşterilerinin hayaller

25 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşen ÖTV artışlarından sonra lüks ve ultra lüks otomobil satışları azalmıştı. ÖTV oranları, aracın  motorunun silindir hacmine göre değişiklik göstermişti. Yeni yılın ilk aylarında yapılan kampanyalar ile araç sahibi olmak kolaylaştırılıyor. “Araba almak istiyorum” diyen müşterilere kaçırılamayacak fırsatlar sunuluyor. Otomotiv sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Birçok marka, araba severlere sıfır faizli otomobil kredisi veriyor.  Döviz kurlarındaki yükselişe inat, araç firmaları uyguladıkları kampanya ile rekabete giriyor. Nissan, Toyota, Citröen, Fiat, Volkswagen rekabette bende varım diyor. İşte firmaların kampanyaları:

FİAT'TAN 4 BİN TL'LİK İNDİRİM

Fiat, 2017 Şubat ayına özel yapacağı kampanyasının detaylarını henüz açıklamadı. 2016 model araçlarında 0 faizli kredi seçenekleri ile müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.  Uzun vadeli ve daha az peşinat ödemek isteyen müşterilerine de geniş imkanlar sunuyor. 2016 model Linea, Doblo Panorama ve Fiorino Panorama araçlarda Şubat ayına özel 4 bin TL'ye varan özel indirim yapacağını duyurarak, müşterilerini Fiat showroomlarına bekliyor.

TOYOTA ESNEK SEÇENEKLER SUNUYOR

Toyota, Şubat ayı kampanyası düzenliyor. Binek araçlarda garanti sunarken aynı zamanda araç fiyatlarında da indirim ve faizsiz taşıt kredisi desteği imkanı sunuyor. 2017 yılında geçerli olan kampanya kapsamında araç kredisi kullanmak isteyen kişilere araç kredisi taleplerinde 12 ay vadeli paket seçeneklerinde faizsiz araç kredisi kullanımını onaylıyor. Kaskosunu da Toyota üzerinden yapmak isteyen kişilere ise Toyota faizsiz araç kredisi paketinde 12 ay vadeli taşıt kredisi desteği yükseliyor. Sunduğu esnek seçenekler ile vatandaşları hayalindeki araca kavuşturuyor.

VOLKSWAGEN'DE YÜZDE 5'E VARAN İNDİRİM

Volkswagen, Şubat ayı kampanyasını 8 Şubat'a kadar geçerli kıldı. Yaptığı kampanya ile bazı araçlarda yüzde 5'lik indirimlere gitti.  İndirimlerin ve sabit kur avantajlarının dahil olduğu fiyat listelerini güncelleyerek, müşterilerine hizmet veriyor.

NİSSAN'DAN FAİZSİZ ARAÇ KREDİSİ

Nissan araç firması atağa geçti. 2017 yılında geçerli olan kampanya kapsamında araç kredisi kullanmak isteyen kişilere araç kredisi taleplerinde 12 ay vadeli paket seçeneklerinde faizsiz araç kredisi kullanımını onaylamaya başladı. Kaskosunu da Nissan üzerinden yapmak isteyen müşterilere ise Nissan faizsiz araç kredisi paketinde 12 ay vadeli taşıt kredisi desteği sunuyor. Pek çok modelde 2017 model yılı indirimi sağlıyor.  Faizsiz taşıt kredisi desteği içinde oldukça esnek seçenekler de var.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.