Seyit Karaca: Gün Birlik Zamanı!

Seyit Karaca: Gün Birlik Zamanı!

Siyasi partilerin il başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

DEVA Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca'nın yazısı şu şekilde:

Gün Birlik Zamanı!

Maalesef yazıyı kaleme almaya başladığım saatlerde şehitlerimizin haberlerini aldık. Milletçe başımız sağ olsun. 

Yıllardır asker, polis, güvenlik görevlisi ve sivil bu milletin birçok evladının şehadetine yol açan hain terör örgütü, anlaşıldığı ve aktarıldığı kadarıyla 13 vatandaşımızı önceden kaçırarak tuttuğu mağaralarında, kurtarılacaklarını anlayınca şehit etmişler.

Geçtiğimiz hafta TSK tarafından başlatılan operasyonun asıl hedefinin de bu vatandaşlarımızı kurtarmak olduğu konusunda bazı mecralarda paylaşımlar olmuştu. Askerimizin operasyon sırasında olanca maharetine rağmen, hem operasyon başlangıcında kaybettiğimiz 3 askerimiz ve dün de 13 sivil vatandaşımızın şehadetiyle sonuçlanan bir operasyon olduğunu yetkili ağızlardan dinledik.

Bu ülke terörden yıllardır çok çekti. Mevcut konumu nedeniyle de emperyalist hedefleri olan ülkeler bizimle uğraşmaya devam edecek. Bunu bilerek her anlamda içeride kenetlenmek zorundayız. Milli ve manevî değerler bu milleti bir arada tutan temel değerlerdir. Kimse bu değerlerden vaz geçeceğimizi düşünmesin.

1974 Kıbrıs Barış Harekâtında henüz ilkokul öğrencisi iken, evimizin önünden Taşucu tarafına giden askerî araçlarımızdaki askerlere destek olarak elinde ne varsa sunmaya çalışan büyüklerimizin yaptıkları gözümün önünden yıllardır gitmiyor. Karpuz satan satıcılar arabalara karpuz doldurmakta, bakkallar askerlerimize bisküvi vs. paketler ulaştırmakta birbiriyle yarışıyorlardı.

Bugün yaşadığımız her türlü iç sıkıntıya, terörün güvenlik güçlerimizin fedakâr çalışmaları ile gündemimizin alt sıralarına inmiş olmasına, salgın başta olmak üzere ekonomik birçok sıkıntıya rağmen kenetlenme ve birlik olma zamanıdır. Konu vatan ise başka her şeyin teferruat olduğunu bu millet yıllardır gösterdi, bundan sonra da birliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlere her zaman gereken dersi vereceğimizi kimse unutmasın.

Gün birlik ve beraberlik zamanı. Şehitlerimiz Allah (C.C.)’tan rahmet, Milletimize baş sağlığı diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.