Selçuklu Belediyesi İlkokulu’ndan anlamlı proje

Selçuklu Belediyesi İlkokulu’ndan anlamlı proje

Selçuklu Belediyesi İlkokulu “Ne Olursan Ol İyi İnsan Ol” projesiyle büyük takdir topladı. Proje kapsamında Mevlana Celaleddin Rumi’nin 7 öğüdü anahtar oldu.

Selçuklu Belediyesi İlkokulu “Ne Olursan Ol İyi İnsan Ol” projesiyle büyük takdir topladı. Proje kapsamında Mevlana Celaleddin Rumi’nin 7 öğüdü anahtar oldu. Hz Mevlana’nın her öğüdünde bir etkinlik gerçekleştirildi. Projenin amacı dezavantajlı gruplara ulaşmak ve onlara manevi destek vermek oldu.

adsiz-001.jpg

SELBİ ve iyilik elçisi öğrencilerle Konevi İşitime Engelliler İlkokuluna, Selçuklu Aşevine, Meram Tıp Fakültesine ve yaşlı ziyaretine gidildi. Bu arada aç ve susuz sokak hayvanlarını da unutulmadı. Proje sorumlusu Öğretmen Seher Kara, “İyiliklerimizle bazen bir akarsu, bazen bir güneş, bazen de bir deniz olduk; yeri geldiğinde ise bir örtü gibi gizli olabilmek için toprak veya gece. Projemizle öğrencilerimizde yardımlaşmanın, paylaşımın ve iyilik yapmanın önemi hakkında farkındalık yaratmış olduk. Bunu yaparken de ilimizi temsil eden ünlü düşünür Mevlana’yı da tanıttık Selbi ise Selçuklu Belediyesi İlkokulu’nun maskotu oldu” dedi.

MESUT TURAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum