Şeker’e nazar değdi

Şeker’e nazar değdi

Telekomspor galibiyetiyle liderliğe yükselen Şekersporlu oyuncular ve Teknik Direktör İsmail Kartal, grip salgını nedeniyle yatağa düştü. 6 oyuncu düz koşuya başlarken, Kartalın durumu iyiye gidiyor

TFF 2.Lig 3.Grup’ta liderliğini sürdüren Şekerspor’da Telekom maçı sonrası Teknik Direktör İsmail Kartal ve 6 futbolcu grip salgını nedeniyle yatağa düştü. Kaleci Emrehan Ceylan, Murat Yılmaz, Emre Köksal,Bahtiyar Bacanlı, Özgür Nasuh, Cem Baki salgın nedeniyle Salı günü başlayan Etimesgut maçının hazırlıklarına katılmadı. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da rahatsızlanarak seruma bağlandığı belirtildi. Kulübe çağrılan doktorların grip salgınına virüs teşhisi koyduğu kaydedildi. Hastalanan oyunculardan Murat Yılmaz, Emre Köksal, Bahtiyar Bacanlı düz koşuya başlarken, Cem Baki ve kaleci Emrehan Ceylan’ın çalışmalara katılmadığı bildirildi. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da Salı ve Çarşamba günlerini dinlenerek geçirdiği, takımın başında antrenmana çıkamadığı kaydedildi.

Grip salgınıyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Kulüp İdari Menajeri Osman Önder, hastalığın teşhisinin “gribal enfeksiyondan kaynaklanan virüs” olarak belirlendiğini belirterek, talihsiz bir olay yaşadıklarını söyledi. Hastalığını büyütülmemesi gerektiğini vurgulayan Önder, “Sonuçta evli oyuncular hariç, bekarlarla bir arada kalıyoruz. Oyuncular yediği bir şeyden ötürü rahatsızlanmadı. Mesela Özgür Nasuh’ta maç öncesi kırgınlık vardı. Karşılaşma sonrası diğer oyuncularımız da rahatsızlandı. Oyuncularımız Telekom maçı sonrası terleyip üşütmüş olabilir. Yani bir sebep aramak da doğru değil. Talihsiz bir olay atlattık. İyileşen oyuncularımız Pazar günkü maçın hazırlıklarına başladılar”
Önder, “daha önce hastalığı önleme adına grip aşısı yapılmalı mıydı” şeklindeki sorumuza ise, oyunculara güçten düşebilecekleri nedeniyle aşı yaptırmayı uygun görmediklerini sözlerine ekledi.
KARTAL: GRİP AŞISI YAPILABİLİRDİ
Telekom maçı sonrası kendisinin ve futbolcularının sebebi bilinmeyen bir şekilde rahatsızlandığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, daha önce salgını önleyebilecek bir grip aşısının yapılabileceğini söyledi. Takımla birlikte hazırlıklara dün katılan tecrübeli çalıştırıcının, bazı  kulüplerin grip aşısını Sonbahar’da yaptırdığını, bazılarının ise yaptırmadığını belirterek, “Aşı Sonbahar’da yapılmalıydı ama geç kalındı” dedi.
Tecrübeli çalıştırıcının Pazar günkü karşılaşmada takımıyla birlikte maça çıkabileceği belirtildi.
ŞEKER, ANKARA’YA YARIN GİDECEK
Telekomspor’u yenerek liderlik koltuğuna oturan Şekerspor’da grip salgını nedeniyle moraller alt üst oldu. Teknik Direktör İsmail Kartal ile birlikte takımdaki 6 oyuncunun yataklara düşmesi kritik Etimesgut Şekerspor maçı öncesi endişeyle karşılandı. Bugün düz koşuya başlayan oyuncuların Recep Konuk Tesisleri’nde hazırlıklara noktayı koyacağı belirtilirken, takım Etimesgut Şekerspor maçı için  yarın Ankara’ya hareket edecek. Yarın sabah zorlu karşılaşma için yola çıkacak temsilcimizde hastalığı henüz atlatamayan Cem Baki, Emrehan Ceylan’ın durumu belirsizliğini koruyor. Düz koşulara başlamalarına rağmen hastalığın etkisini halen hisseden Murat Yılmaz, Emre Köksal, Bahtiyar Bacanlı ve Özgür Nasuh’un da Etimesgut Şekerspor maçında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum