Seat Ateca'nın fiyatı belli oldu!

Seat Ateca'nın fiyatı belli oldu!

Seat'ın SUV modeli Ateca'nın Türkiye fiyatı açıklandı.

Seat'ın SUV modeli Ateca, duyulduğu günden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Zira İspanyol kökenli markanın ilk SUV modeli merak uyandırdı. Daha önce özellikleri ortaya çıkan aracın şimdi ise fiyatı belli oldu. Ama biz önce aracın kendisinden bahsedelim.

Seat Ateca iç mekanda 8 inç dokunmatik ekran, kablosuz akıllı telefon şarjı ünitesi ve Full Link bağlanabilirlik özellikli yeni nesil bilgi sistemlerine sahip. Trafik sürüş asistanı ve 360 derece kamera sistemi ise teknolojinin aracın üzerindeki diğer etkileri.

GÜVENLİK EKİPMANLARI

Güvenlik donanımları arasında ön bölge asistanı destekli adaptif hız sabitleme sistemi, kör nokta tespit sistemi ve acil durum asistanı bulunuyor.

4,36 metrelik uzunluğundaki Ateca, 510 litrelik geniş bagaj sunuyor. Aracın aynı zamanda segmentinin en hafif araçlarından biri olduğu belirtiliyor. 

MOTOR SEÇENEKLERİ

Motor seçeneklerine gelecek olursak... Araçta iki benzinli iki de dizel ünite yer alıyor.

Benzinli motorlar; 1.0 TSI 150 beygirlik manuel şanzımanlı ve 1.4 EcoTSI 150 beygirlik manuel ve DSG şanzımanlı versiyon. 1.4 litrelik motora sahip olan araçta 4x4 çekiş sistemi seçeneği de mevcut.

Dizel motorlar; 1.6 TDI 115 beygirlik manuel şanzımanlı ve 2.0 TDI 190 beygirlik DSG şanzımanlı versiyon. 2.0 litrelik motor sahip araç 4x4 çekiş sistemine sahip.

SEAT ATECA FİYATI

Seat Ateca'nın 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sulunması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.