Tunahan Dağaşan

Tunahan Dağaşan

Sanatçılar da ikiye bölündü

Sanatçılar da ikiye bölündü

Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında Anyalta Altın Portakal ödül töreninde yaşananlardan sonra siyasetçiler ve sanatçılar ikiye bölündü.
**
Birileri Nihal Yalçın'ı birileri Tamer Karadağlı’yı  destekledi. Tamer Karadağlı “festivalin sanatla alakası yok tamamen politikti, gittiğine pişman oldum” dedi.
**
Nihal karaca ise susuyummu dedi mikrofonda.. sussun mu sizcede... İstanbul sözleşmesini de konuşmasına gelenek olduğu üzere meze yaptı. Devlet Bahçeli Tamer Karadağ’lıyı arayıp tebrik ederek destek verdi. Tamer Karadağlı canlı yayına bağlanıp şunları söyledi ;

Nihal Yalçın’dan bahsederek
'Son kez tweet atacak olsan ne yazarsın?' diye sormuşlar. Hanımefendi "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" yazmış.

**
Öcalan'ın heykelini dikeceğiz diyenleri mi savunuyor.
Demirtaş ne dedi. 'Öcalan'ın heykelini dikeceğiz' dedi. Hanımefendi bunu mu savunuyor?
PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım onlara sormak lazım..
Bir anda böyle HDP milletvekilleri sahip çıktı.
Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye.
Söyleyebiliyorlar mı, biz de soralım. Haydi millet gerçek yüzünüzü görsün, itiraf edin; diyin ki Öcalan bebek katilidir, teröristtir, diyin. Ya da hayır değildir diyin, açıklama yapın da millet düşüncenizi bilsin sizin.

**
Tamer Karadağlı’yı destekliyorum, doğru söylüyor. Bazı  Sanatçıların söylemleri genelde papağanlık üzerine... Terör sevicilerini destekleyen bir zihniyeti savunacak değiliz. Nihan Yalçın çok gereksiz konuşmuş, siyasi figürlerle süslemiş konuşmasını...  Günaydın yerine birbirimize Muhittin Böcek diyoruz filan... Aslında sanat siyaset ekseninde taraf olanlar millete kendi gerçek yüzünü göstermiş oluyor. Bizde izleyelim bakalım, görelim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Tunahan Dağaşan Arşivi
SON YAZILAR