Samsung son bombasını patlattı!

Samsung son bombasını patlattı!

Güney Koreli şirket Samsung Galaxy S21 için hazırlıklarını sürdürürken şanslı kişiler bu telefona 1 dolardan da ucuza sahip olabilecekler.

Samsung Galaxy S21 için Samsung'un hazırlıkları sona gelmek üzere. En son Galaxy S21'i tanıtacağı Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinin tarihini duyuran Samsung şirketi, şuanda ise yeni Galaxy için bazı ülkelere özel erken rezervasyon fırsatı sunuyor. Bu ülkelerden biri Tayland. Samsung Tayland tarafından başlatılan erken rezervasyon süresi içerisinde önemli bir kampanya da yer alıyor

Gsmarena'da yer alan habere göre, Güney Koreli şirket Tayland, düzenlediği kampanya ile bir nevi takası mümkün kılıyor. Buna göre Samsung Galaxy S21 almak isteyen ve site üzerinden kaydını gerçekleştiren şanslı ilk 100 kişi, eski bir dijital fotoğraf makinesini getirdiklerinde Galaxy S21 için sadece 0.70 dolar ödeyecek. Kayıt sırasında kendilerine verilen özel kod sayesinde şanslı kişiler, kodlarını yetkililer ile paylaştığında Galaxy S21'i 1 dolardan da ucuz bir fiyata satın alabilecek. Üstelik sadece ilk 100 kişi değil, ilk 1000 kişi için de bazı sürprizler mevcut.

2 BİN KİŞİYE ÜCRETİZ İNTERNET SAĞLAYACAK

Eski dijital fotoğraf makinesi - Galaxy S21 takası için şans yakalayamayan fakat kayıt yaptıran ilk 1000 kişi içinde bulunanlar, normal fiyatı 98 dolar olan 1 yıllık Samsung Care+ Platinum hizmetine ücretsiz sahip olacak. Türkiye'deki kullanıcıların katılımının imkansız olduğu kampanya için ise 14 Ocak'a kadar kayıtlar oluşturulabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.