Sahte Kimlikle Kredi Çekmek İsterken Yakalandı

Sahte Kimlikle Kredi Çekmek İsterken Yakalandı
Beyoğlu’nda sahte kimlikle özel bir bankadan 12 bin TL kredi çekmeye çalıştığı öne sürülen şahıs, kaçarken polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Beyoğlu’nda sahte kimlikle özel bir bankadan 12 bin TL kredi çekmeye çalıştığı öne sürülen şahıs, kaçarken polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Taksim Sıraselviler Caddesi’ndeki özel bir bankaya giren N.E., banka görevlilerine 12 bin TL kredi çekmek istediğini söyledi. Kredi vermek için şahsın kimliğini alan banka görevliler, nüfus cüzdanını incelediklerinde bilgiler ile fotoğrafın uyuşmadığını tespit etti. Durumdan şüphelenen görevliler 155 polis imdat hattını aradı. Bir şeylerin ters gittiğini anlayan zanlı bankadan çıkarak kaçmaya başladı. Bu sırada bankaya intikal etmekte olan güven timleri ile şüpheli bankanın kapısının önünde karşılaştı. Şahsın kaçtığını gören güven timleri, şüpheliyi kovalamaca sonucu yakalayarak etkisiz hale getirdi. Sabıkası olan ve bir suçtan da aranması olduğu öğrenilen zanlı, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.