Şaban Önder Karadağ, 1 No'lu Şube Başkanlığı'na Aday

Şaban Önder Karadağ, 1 No'lu Şube Başkanlığı'na Aday
Türk Telekom’da Müşteri Operasyon Uzmanı olarak görev yapan Şaban Önder Karadağ Haber-İş Sendikası İstanbul 1 No’lu Şube Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Türk Telekom’da Müşteri Operasyon Uzmanı olarak görev yapan Şaban Önder Karadağ Haber-İş Sendikası İstanbul 1 No’lu Şube Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Adaylığı ile ilgili bilgi veren Önder Karadağ, ekibiyle birlikte bu amaç doğrultusunda yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirtti. İstanbul 1 No’lu Şube olarak Haber-İş Sendikası’nın üyelerinin toplu iş görüşmelerinden beklenti ve taleplerini belirlemek için anket formu hazırladıklarını ifade eden Karadağ formun en kısa sürede üyelere ulaştırılacağını söyledi. Karadağ, “Şube başkanı olmak istememin temel nedeni çalışanların haklarını koruyan, işverenin adamı olmadan, şirketlerdeki haksızlıkların önüne geçici tedbirlerin alınmasını sağlamaktır.” dedi.

İstanbul’da çalışan sendika üyelerinin sorunlarını gündeme taşıyarak çözüm üretmek istediklerini kaydeden Karadağ, “Sorunlarımızı her platformda dile getirmekten çekinmeyeceğiz. Her ne kadar çalışanlarımızın sesi kısılmak istense de taleplerimiz dikkate alınmasa da bunları önlemek için etkin şekilde sorunlarımız gündeme taşıyarak, çözüme katkı sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.