Saadet Meram vatandaşla iç içe

Saadet Meram vatandaşla iç içe

Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Adnan Simit ve beraberindeki heyet, Konya’da esnaf odalarını ve vatandaşlarını ziyaret ederek, sorunları ve çözüm önerilerini dinledi

Ziyaretlere Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Aydilek, Saadet Partisi İl Müfettişi Ali Mücevher ve Saadet Partisi Meram İl Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Saadet Partisi Meram İl Teşkilatı heyeti ilk olarak Konya Yorgancılar Çeyizciler Tuhafiyeciler Yün Orloncular Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Tezel’i ziyaret etti. Ramazan Tezel, ziyarette esnafın yaşadığı sorunları dile getirdi.  Heyet daha sonra Kunduracılar Odası Başkanı Nevzat Kara’yı ve Tornacılar Odası Başkanı Emin Baranok’u ve Lokantacılar Odası Ali Osman Karamercan’ı makamlarında ziyaret ederek, sorunları yerinde dinledi. 

adsiz-001.jpg

ESNAFIMIZIN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR

Saadet Meram İlçe Teşkilatı Yönetimi ve Saadet Partisi GİK Üyesi Adnan Simit daha sonra Konya esnafını ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini dinledi.  Ziyaretleri değerlendiren Saadet Partisi GİK Üyesi Adnan Simit, “Ziyaretlerimizde esnafımızın büyük sıkıntılar yaşadığına şahit olduk. Ekonomide yaşanan sıkıntılar esnafımıza da yansımış durumda. Her sektörün kendi özgü sorunları bulunuyor. Oda başkanlarımızı dinledik. İnşallah en kısa zamanda bu sorunları gündeme getireceğiz. Hükümetin acilen esnafımızın yaşadığı sorunlara çözüm üretmesini ve taleplerini dikkate almasını istiyoruz” dedi.

ESNAFIMIZ EKONOMİK BİR DARBOĞAZDA

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal ise şunları söyledi: “Saadet Partisi Meram İlçe Teşkilatı olarak esnafımızın sorunlarını ve taleplerini birebir sahada dinleme imkânı bulduk. Esnafımız büyük bir ekonomik dar boğazın içerisinde. Son yıllarda yaşanan ekonomik sorunlardan en büyük payı esnafımız almış durumda. Ekonomik kriz yüzünden çok sayıda esnafımızın kepenk indirmek zorunda kalmıştır. Hükümet esnaf temsilcilerinin taleplerine çözüm üretmelidir.”

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.