Rus turistlerin yeni mekanı Ermenek

Rus turistlerin yeni mekanı Ermenek

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, "Son yıllarda bölge turizminin hak ettiği payı almak adına yaptığımız çalışmalar sonunda Rus Turistler bölgemizi tatillerinde tercih ederek akın akın Ermenek’e geliyorlar..

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, "Son yıllarda bölge turizminin hak ettiği payı almak adına yaptığımız çalışmalar sonunda Rus Turistler bölgemizi tatillerinde tercih ederek akın akın Ermenek’e geliyorlar..Bu tercih aynı zamanda Ermenek’in turizmden hak ettiği payı almayı ve ekonomisini güçlendirmeye başladı”.dedi.

Ermenek’e Rus turistlerin akın akın gelmeye başladığını vurgulayan Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, konu hakkında yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi. “ Yaklaşık bir yıldır takip ettiği sürecin doğrultusunda Akkuyu nükleer santralinde ana firma olarak faaliyet sürdüren Rosatom Devlet Atom Enerjisi üst düzey yöneticileri ile birlikte uzun uğraşlar sonucu ilk etapta teknik personeli ile aileleri, bölgedeki turizm acenteleri ve yaklaşık 500 e yakın Rus Turisti 18-19 Haziran tarihlerinde Belediyemiz bünyesinde bulunan Turkuaz Mesire Alanında ağırlayarak bir tanıtım programı gerçekleştirildi.

Bu iki günlük program dâhilinde Ermenek ve çevresi gezdirilerek ilçemiz hakkında bilgiler aktarıldı. Önümüzdeki günlerde de İlçemize yoğun bir Rus turist akışı olacağı, Akkuyu NGS ‘de çalışan 10 bin civarındaki Rus vatandaşını bölgemize çekip Konaklama ile birlikte birçok sektörde dinamizmi sağlayan turizm, beraberinde hem ilçe Turizmine hem de ilçemiz ekonomisine büyük katkı yapacağı düşünülmektedir. Tarihi, doğası, jeolojik yapısı, kayak tesisi ve Turkuaz gölü gibi pek çok güzelliğe sahip bölgemizde turizm’inde bir adım daha öne çıkartarak bölgemizin Turizm de hak ettiği pay alması için özellikle reklam ve pazarlama teknikleri ile gerekli adımları atmaya hızla devam ediyoruz" dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.