Poltime’da memnuniyet ön planda

Poltime’da memnuniyet ön planda

Fuarın en dikkat çeken stantları arasında yer alan Poltime Platforma Lift, en çok ziyaret edilen firmalar arasında yer alıyor.

Firması ve fuar hakkında bilgiler veren Poltime Platform Lift şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Polat şunları söyledi: “1994 yılında kurulan Mehmet Konsan Makina İmalat şirketi. 2014 yılında marka tescili yaptırarak POLTİME markasıyla 5 bin metre kara fabrikada üretim yapıyoruz. Makina, elektrik-elektronik mühendisleri ve teknikerlerden oluşan uzman kadromuzla asansör ve engelli sistemlerinin tasarımını, imalatını, montajını ve bu sistemlerle ilgili hizmetler veriyoruz. Standart olup herkesin ürettiği ürünlerin yanı sıra kişiye özel ve modern ürünler de üretiyoruz.

poltime-cuneyt-polat-001.jpg

Asansör ve engelli sistemleri alanında Türkiye genelinde önemli projelere imza attık, bu projeleri güçlü referanslarımız sayesinde elde ettik ve bu gücü daha da ileriye taşıyarak, kaliteden ödün vermeden müşterilerimize sunuyoruz. Sadece ülkemizde değil, başta komşu ülkeler olmak üzere Avrupa ve Rusya'ya da ihracat yapıyoruz. Fuar ilk kez yapılıyor olmasına rağmen katılımdan oldukça memnunuz. Standımız pek çok ziyaretçi geliyor. Ekip arkadaşlarımızla beraber bu taleplere elimizden geldiğince karşılık vermeyle gayret ediyoruz. Fuarın ilk olmasına çok başarılı önümüzdeki yıllarda çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.”

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.