Polisden Kaçan Şahıs Apartman Boşluğuna Düştü

Polisden Kaçan Şahıs Apartman Boşluğuna Düştü
Elazığ'da polisden kaçarken bir apartmanın çatısına çıkan Ömer Koç adlı şahıs dengesini kaybederek yan binanın apartman boşluğuna düştü.

Elazığ'da polisden kaçarken bir apartmanın çatısına çıkan Ömer Koç adlı şahıs dengesini kaybederek yan binanın apartman boşluğuna düştü.

Elde edinilen bilgilere göre, Elazığ'da akşam saatlerinde daha önce basit yaralama suçundan, polis tarafından aranılan Ömer Koç (30) adlı şahıs ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Rüstem Paşa mahallesinde polisten kaçarak bir apartmanın çatısına çıkan Koç, dengesini kaybederek yan bina ile bağlantı kurulan 4. kattaki kolonun üzerine düştü. Düştüğü yerde hareketsiz kalan Koç'a ilk müdahaleyi olay yerine gelen Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri yaptı.

Apartman boşluğundan kurtarılan Koç, Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olay yerinde güvenlik kordonu oluşturuldu.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.