PKK gazetesi bugün de basılıp dağıtıldı

PKK gazetesi bugün de basılıp dağıtıldı

Bölücü terör örgütü PKK'nın yayın organı gazete Özgür Gündem, bugün de basılıp dağıtıldı. PKK gazetesi, bugünkü sayısında da devlete ve hükümete meydan okudu.

PKK terörü tavan yaparken, teröristler kahpe eylemleriyle hemen hergün polisi, askeri, sivil vatandaşları şehit ederken, yayın organı elini kolunu sallaya sallaya yayın yapmaya devam ediyor.

Özgür Gündem bugünkü sayısında, bölücü kalkışmaya dönüşen sözde Nevruz kutlamalarına karşı devletin aldığı tedbirleri tanımadıklarını ilan etti.

PKK gazetesi "Her yer her gün Nevruz" manşetini atarak, halkı devlete, güvenlik güçlerine, hükümete karşı kışkırttı; insanları meydanlara çağırdı.

Sözde haberde "Kürdistan ve Türkiye tarihi Newroz'a hazır. Korkuya kapılan iktidar tüm savaş hükümetleri gibi Newroz'u yasaklarken, milyonlar 'Direnerek kazanacağız' şiarıyla her yerde meydanlara çıkacak; katliam, baskı ve yasak barikatlarını yıkacak" denildi.

PKK gazetesi Özgür Gündem'i kim basıyor, PKK yayın organı Özgür Gündem nerede basılıyor? Ankara'daki PKK eylemini kutsayan sürmanşeti üzerine (nihayet) hakkında savcılıkça soruşturma başlatılan PKK gazetesini basan ve dağıtanların da soruşturulması bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.