PANKOBİRLİK seçimleri erteleniyor

PANKOBİRLİK seçimleri erteleniyor

29 Eylül'de yapılacağı söylenen PANKOBİRLİK Genel Kurulu edindiğimiz bilgilere göre erteleniyor. Recep Konuk'un aday olmayacağını söylediği kurulda, başkanlık için 26. dönem AK Parti Konya Milletvekilliği yapan Uğur Kaleli'nin ismi ön plana çıkıyor

22 yıldır PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Recep Konuk, genel kurul öncesi aday olmayacağını açıkladı. Konuk, “Bu kararı kılı kırk yararak aldım, tamamıyla kendi kararım” dedi. Çiftçi temsilcilerinin ısrarına rağmen Konuk, görevi devredeceğini, bir nöbet değişimi yaşanacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Merhaba Gazetesi'nin “Adaylar netleşiyor” başlıklı haberinde bazı isimlerin adaylık için daha çok konuşulmaya başlandığını dile getirmiş, o isimler kamuoyu ile paylaşılmıştı. PANKOBİRLİK adaylığı için 26. dönem AK Parti Konya Milletvekilliği yapan Uğur Kaleli'nin ismi ön plana çıktı. Kaleli'nin geçtiğimiz günlerde Ankara'da kooperatif üyeliğini de yaptığı öğrenildi.

KALELİ, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ İDDİALARI

Uğur Kaleli'nin kooperatif üyeliği yapmasının ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Ziya Altunyaldız aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü de iddialar arasında yer aldı. Kaleli ile Erdoğan arasındaki görüşmenin olumlu geçtiği, ertelenecek PANKOBİRLİK genel kurulunda Kaleli'nin aday olacağı belirtildi.

MUHAMMET UĞUR KALELİ KİMDİR?

01.02.1958 yılında Konya’da doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Meliha’dır. Sanayici ve iş adamı olan Kaleli, hububat, bakliyat ticareti ile un fabrikası işletmeciliği yapmaktadır. 2009-2015 yılları arasında Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. Çeşitli iş ve sosyal dernek kuruculuğu, üyeliği ve yöneticiliği yapmakta olan Muhammet Uğur Kaleli, 26. dönem AK Parti Konya Milletvekilliği de yaptı. Lise mezunu olan Kaleli, evli ve iki çocuk babasıdır.

SAİT ÇELİK

adsiz.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum