Özdemir’in üstlendiği  MYO tamamlandı

Özdemir’in üstlendiği MYO tamamlandı

Yapımını eski Devlet Bakanı Ali Talip Özdemir’in üstlendiği Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda inşaatı bitirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binasının yapımını üstlenen hayırsever eski Devlet Bakanı Ali Talip Özdemir ile NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ve beraberlerindeki heyet, bina tanıtım programında bir araya gelerek eğitim öğretime hazır hale getirilecek binada incelemelerde bulundu.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Ereğlili olmanın verdiği aidiyetlik duygusuyla hareket ettiğini belirterek vefalı olmanın önemine değindi. Bu konuda Ali Talip Özdemir’i örnek aldığını anlatan Zorlu şöyle konuştu: “Gönlü zengin olmak çok büyük bir ayrıcalık. Cenab-ı Hak bunu herkese nasip etmez, bu bir nasip meselesi. Ali Talip Bey bu anlamda gönlü zengin bir hayırseverimiz. İmkanlarını seferber ederek hatta zorlayarak ikinci okulu bu noktaya getirdi. İnşallah kısa süre içerisinde okulumuz bitecek. Gelecek sene öğrenci almayı ümit ediyoruz.”

5 AYDA 5 BİN METREKARELİK İNŞAAT YAPILDI

eski Devlet Bakanı Ali Talip Özdemir de “Burada büyük bir emek var, Belediyemizin büyük katkıları var, 5 ayda 5 bin metrekarelik bir inşaatı bitirdik. Cebinizde ne varsa verin, aç kalacağım fakirleşeceğim diye sakın korkmayın. Allah rızası için yaptığınız zaman gelen kıymetin ve imkanların ne olduğunu tahmin bile edemezsiniz” dedi. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.