Öz ailesinin sünnet mutluluğu

Öz ailesinin sünnet mutluluğu

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve 20. dönem Konya Milletvekili Hasan Hüseyin Öz, torunlarını sünnet ettirdi

Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve 20. dönem Konya Milletvekili Hasan Hüseyin Öz, torunlarını sünnet ettirdi. Ladik’te gerçekleştirilen sünnet merasimine Saadet Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ta katıldı. Öz’ün torunları Yasin Emre Öz, Ömer Faruk Karahan ve Necmi Salih İnceçayır sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attılar.

Sünnet merasimine ayrıca Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Yakup Budak, Mustafa Özkafa ve  Mehmet Şen ile Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hasan Hüseyin Öz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Hasan Hüseyin Öz, oğlu Kadir Öz ve damatları Soner Karahan ile Mustafa İnceçayır davetlileri tek tek karşılayarak tebrikleri kabul etti. Misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak sünnet olan çocukları tek tek tebrik ederek hediye takdim etti. Düğün sonrası Kamalak Ladik’in manevi mimarlarından Ladikli Ahmet Ağa’nın kabrini ziyaret ederek dua etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

2-3.20150727102943.jpg

img_1611.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.