Okçulukta Meram rüzgarı esti

Okçulukta Meram rüzgarı esti

Meram Belediyespor sporcuları, Geleneksel Türk Okçuluğu Ruz-l Kasım Koşusu’nda gösterdikleri başarılarla gurur kaynağı oldular. 

Karataş Belediyesi, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu İl Temsilciliği organizasyonunda Adana`daki Karataş Kumluk Tabiat Parkı`nda düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu Ruz-I Kasım Koşusu renkli görüntülere sahne oldu.

Farklı branşlarda elde ettikleri başarılarla öne çıkmaya devam eden Meram Belediyesporlu sporcular, Adana’da düzenlenen müsabakalarda da göz doldurdular. 

MERAM BELEDİYESPORLU OKÇULAR MADALYALARLA DÖNDÜ

Meram Belediyespor sporcularından Himmet Sena Çoğal, Yıldız Kız kategorisinde 1. olurken, Eymen Doğaner ise Yıldız Erkek kategorisinde 1.’liği göğüsledi. Sporculardan Galip Fatih Şahin ise Yıldız Erkek kategorisinde 3. olarak dereceye girmeyi başardı.  

“SPORCULARIMIZIN BAŞARILARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Belediyesporlu sporcuların elde ettikleri başarılarla kendilerini gururlandırdıklarını dile getirerek, “Çocuklarımızın gelişiminde sporu çok önemli bir etken olarak görüyoruz. Bu sebepten dolayı spor kulübümüz bünyesinde çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştirerek sağlıklı birey ve iyi bir vatandaş olmalarına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Sporcularımız, çıktıkları müsabakalarda gösterdikleri başarılarla bizleri ayrıca mutlu ediyor. Sporcularımıza, onları yetiştiren hocalarımıza ve çocuklarını spora yönlendiren ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Spora olan katkımız daha önce olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecek” şeklinde konuştu. 

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.