Öğrencilerin açtığı sergi yoğun ilgi gördü

Öğrencilerin açtığı sergi yoğun ilgi gördü

Karatay Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen resim kursunda Resim Öğretmeni Ali Nakkaş’ın önderliğinde Hediye Mehmet Ali Uzman İlkokulu’nda resim sergisi yapıldı

Hediye Mehmet Ali Uzman İlkokulu’nda öğrencilerin hazırlamış oldukları resimler ve sınıflarda hazırlanmış olan farklı geri dönüşüm etkinlikleri düzenlenen sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Gerçekleşen sergiye Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sakarya, Karatay İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Derviş Ali Altunsoy, ve Mevlüt Ergen, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velilerin katıldı.

whatsapp-image-2022-06-10-at-19-31-37-2.jpeg

Serginin açılış konuşmasında Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Sakarya, emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve okul idaresine teşekkürlerini sundu. Sanatın önemine vurgu yapan Okul Müdürü Osman Çelik, “Ünlü ressamların yaptığı resimleri yine geri dönüşüm malzemesi olarak straforların üzerine çizerek, sanat ve geri dönüşümü birleştirerek öğrencilerde doğaya ve sanata karşı farkındalık oluşturmaya çalıştık. Bir düşünürün dediği gibi, ‘güzel gören, güzel düşünür.’ Güzel düşünen hayatından zevk alır diyerek güzelliklerini tuvale yansıtan öğrencilerimizi tebrik eder, geri dönüşümde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere sonsuz teşekkür ederim” dedi.

whatsapp-image-2022-06-10-at-19-31-37.jpeg

EYYÜB KARAKUZU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.