Öğrenciler, Gökkuşağı’nda  kötü kokudan şikayetçi

Öğrenciler, Gökkuşağı’nda kötü kokudan şikayetçi

Selçuk Üniversitesi Gökkuşağı Alışveriş Merkezi’nin hijyenik olmadığını ve lavabolardan gelen kokuların sağlıksız ortam oluşturduğunu belirten öğrenciler, üniversite yönetiminin bu konuda adım atmasını istedi.

Öğrenci sayısının 73 bin olan üniversitede öğrencilerin ortak buluşma noktası olarak görülen Gökkuşağı Alışveriş Merkezi’nde yemek yenilen alanda hijyen kuralları hiçe sayılıyor. Lavabo kısmının yemek yenilen alana yakın olması ve gelen kötü kokular, öğrencileri rahatsız ediyor.

Lavaboların temizlenmediğini ve lavaboların hijyenik olmadığını dile getiren Selçuk Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler, yetkililerden yardım talep ediyor.

SAĞLIKSIZ ORTAM OLUŞTURUYOR

Gökkuşağı Alışveriş Merkezi’nin öğrencilerin buluşma noktası olarak kullanıldığını belirten öğrenciler, sağlıksız ortamda yemek yemek zorunda kaldıklarını söyledi. Öğrenciler, “Selçuk Üniversitesi’nde okuyan 70 binden fazla öğrenci bulunuyor. Bu öğrencilerin büyük çoğunluğu Gökkuşağı Alışveriş Merkezi’ne mutlaka geliyor. Birçok insanın kullandığı bu alanın temizlenmemesi ve lavaboların yemek yenilen mekanlara yakın olması sağlıksız ortam yaratıyor. Çok sağlıksız ve kötü kokular yayılıyor. Birçok öğrenci burada yemek yiyor ve buradaki sağlıksız ortamdan nasibini alıyor. Selçuk Üniversitesi gibi köklü bir üniversitede böyle sorunların olması üzücü bir durum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.