Numan Kurtulmuş, Mustafa Özkafa’yı açıkladı

Numan Kurtulmuş, Mustafa Özkafa’yı açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Saadet Türkiye Buluşmaları kapsamında bu sabah Konyaya geldi.

İlk olarak gazete yöneticileri, köşe yazarları ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Numan Kurtulmuş, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mustafa Özkafa olduğunu resmen açıkladı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinin bir uzay aracının rampasından fırlatılması gibi Saadet Partisi’nin de milletin oylarıyla iktidara gelmesi olarak değerlendiren Numan Kurtulmuş, 30 Mart’tan itibaren Türkiye’de iktidara yürüyüş programlarını sürdüreceklerine işaret etti.
İddialı olarak seçime hazırlandıkları illerden birisinin de Konya olduğunu vurgulayan Genel Başkan Numan Kurtulmuş, “Bu akşam belediye başkan adaylarımızı Konyamıza takdim edeceğiz. Zaten adaylarımızın büyük bir kısmı Konya halkının yakından tanıdığı isimlerdir. Bunların başında da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Özkafa gelmektedir. Konya bir dönem ara verdiği hizmete Mustafa Özkafa ile yeniden kavuşacaktır. Biz Konya için 5 yıllık süreyi bir devre arası olarak kabul ediyoruz. 29 Martla birlikte maçın ikinci devresi başlayacaktır. Mustafa Özkafa ve diğer arkadaşlarımız maça kaldığı yerden devam edecektir” dedi. Numan Kurtulmuş, burada ülke ve dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum