Nihat Genç'ten AKP'ye tepki

Nihat Genç'ten AKP'ye tepki

Yazar Nihat Genç, hükümetten Milli Görüş lideri Erbakan Hoca'ya yönelik gelen övgülere tepki gösterdi.

Ulusal Kanal'da yayınlanan Erdem Atay'ın sunduğu "Veryansın" adlı programda Nihat Genç çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Konuşmasında AKP'lilere seslenen Genç, "Sizin Erbakan'ı anacak yüzünüz mü var?" ifadelerini kullandı. AKP'lilere tepki gösteren Nihat Genç, "Sizin Erbakan Hoca'yı anacak yüzünüz mü var. Tam tersi istikamate gittiniz." dedi.

Nihat Genç, hükümetten Milli Görüş lideri Erbakan Hoca'ya yönelik gelen övgülere bizzat Erbakan'ın sözlerini hatırlatarak tepki gösterdi:

'ERBAKAN'I ARKADAN HANÇERLEDİLER'

"Erbakan Hoca'ya yönelik sözleri iki yüzlülük. Milli görüş gömleğini çıkartıp Erbakan'ı arkadan hançerleyen bunlar. Hocanın hiç sevmediği siyonizm tarafına, ABD tarafına, FETÖ tarafına geçtiler. Bunlar ne çabuk unutuldu. Suriye mayın sınırları ihalesi İsrail'e verilecekti, Erbakan Hoca, "Bunlar siyonzmin uşakları" dedi.

BOP'un başkanlığını yaptılar. Hocayı tek biri ekran çıkarmadı. Gazeteleri tek demecini vermedi. Ölene kadar yüzüne bakmadılar, şimdi göklere çıkarıyorlar. İki yüzlülük. Bunlar Erbakan Hoca'nın ölümünü fırsat bilip kendilerini "badem gözlü" yaptılar. FETÖ istemedi Erbakan Hoca'yı. FETÖ ve AKP iktidarının en galiz döneminde en büyük eleştirileri yapmıştır Erbakan Hoca. Erbakan, bizim için saygıdeğerdir ama bunların anacak yüzleri yoktur. Suriye'de Irak'ta milyonlar öldü. Herşey İsrail'in istediği gibi oldu. Arkadan hançerleyip çıktınız. "Ilımlı İslam projesine geçtik" diyen sizsiniz. CIA yazarlarıyla, Graham Fuller'lerle, Fetullah Gülen'le yola düşen sizsiniz. Hiç mi utanmıyorsunuz. Sizin Erbakan Hoca'yı anacak yüzünüz mü var. Tam tersi istikamate gittiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum