Nihat Doğan'dan şok Fethullah Gülen tweetleri

Nihat Doğan'dan şok Fethullah Gülen tweetleri

Özgecan Aslan cinayetinin ardından attığı tweetle şimşekleri üzerine çeken Nihat Doğan, Gülen Cemaati'ne fena saydırdı.

Özgecan Aslan'ın hunharca öldürülmesinin ardından attığı tweetle tepkileri üzerine çeken Nihat Doğan, Twitter'dan bu kez de Gülen Cemaati'ne yüklendi. Nihat Doğan Fethullah Gülen'in cemaatinin İsrail'in tasmalı köpeği olduğunu söyledi.

Özgecan Aslan'ın ölümü ile sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken türkücü Nihat Doğan’ın attığı “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklindeki tweeti tepki çekmişti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti silmişti.

Tecavüzcü ve tacizcileri aklamakla suçlanan Nihat Doğan, Twitter'dan bugün yaptığı açıklamalarla 'paralel yapı' ve 'Feto' diye hitap ettiği Fethullah Gülen'e zehir zemberek sözlerle yüklendi.

Nihat Doğan'ın tweetleri şöyle:

Israil in Tasmalı köpeği Paralel çete ve onun medyadaki uzantılarının desteklediği 17-25 Aralık yargı darbesine karşı gelmemim faturası bu.

Siz Linç etmeyi çok iyi bilirsiniz.

Siyonist köpeği paralelin çete başı ve onun Silahşörleri bilsinki Değil şanımı şöhretimi canımı da alsanız İsrail'e otorite demeyiz

Paralel çete bilsinki; liderleri Feto gibi çan sesleri altında kral gibi yaşayacağıma,ezan seslerinin altında köpek gibi yaşamaya razıyım..

ekran-resmi-2015-02-17-15.46.44.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.