Nene'den Beşiktaş'a kötü haber

Nene'den Beşiktaş'a kötü haber
Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Nene transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

zun zamandır Beşiktaş'ın gündeminde bulunan ve ara transfer döneminde Paris Saint Germain'den ayrılacak olan Nene, futbola ülkesi Brezilya'da devam etmek istediğini söyledi.

PSG'YE VEDA EDİYOR

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'nin takımın başına geçmesinden sonra Paris Saint Germain'de fazla şans bulamayan Nene, ara transfer döneminde takıma veda etmeye hazırlanıyor.

AYRILMAK İÇİN İZİN ALDI

Beşiktaş'ın da transfer gündeminde bulunan Brezilya'lı futbolcu, takımıyla beraber devre arası hazırlık kampının yapılacağı Doha'ya gitmeden önce ülkesinin Lance gazetesine açıklamalarda bulundu.

Takımda istediği şansı bulmakta zorlandığını ifade eden Nene, Paris Saint Germain Sportif Direktörü Leonardo'dan kulüpten ayrılmak için gerekli izni aldığını söyledi.

BREZİLYA'YA GİTMEK İSTİYORUM

Brezilyalı golcü "Avrupa'dan diğer ülkelerden ve ülkem Brezilya'dan birçok transfer teklifi aldım. Açık söylemek gerekirse futbol yaşamıma Brezilya'da devam etmek istiyorum" diye konuştu.

Nene kendisine Brezilya'dan en ciddi teklifin 2002-2003 sezonunda formasını giydiği Santos'tan geldiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.