Nazlı Ilıcak'ın işine son verildi!

Nazlı Ilıcak'ın işine son verildi!

Nazlı Ilıcak'ın Kanal D'de yaptığı Pazar Gezmesi programı sona erdi.

Nazlı Ilıcak'ın Kanal D'de yaptığı Pazar Gezmesi programı sona erdi. Programın bitirilmesi akıllara Cem Küçük'ün Nazlı Ilıcak'ın görevden alınmasına yönelik olarak söylediği sözleri getirdi. Cem Küçük, bir konuşmasında 'Eyüp Can, Bülent Mumay ve Nazlı Ilıcak'ı kovacaksın' diyerek Aydın Doğan'a seslenmişti. D Productions’da Nazlı Ilıcak ve ekibinin de yer aldığı 23 kişinin görevine son verildi.

D Productions bünyesinde çalışan ve aralarında editör, yönetmen ve yapımcıların olduğu 23 kişi bugün işten çıkartıldı. İşten çıkartılanlar arasında henüz başlamayan sağlık programının ekibi ile Nazlı Ilıcak’la “Pazar Gezmesi”programının ekibi de bulunuyor.
Ayrıca “Pazar Gezmesi” programının durdurulduğu öğrenildi.
Bu gelişmelerin yanında yapımcılığını Karga Yapım’ın üstlendiği “Bizim Lezzetlerimiz” programının D Productions’a devredildiği belirtiliyor.

Programın bitirilmesi akıllara Cem Küçük'ün Nazlı Ilıcak'ın görevden alınmasına yönelik olarak söylediği sözleri getirdi. Cem Küçük, bir konuşmasında 'Eyüp Can, Bülent Mumay ve Nazlı Ilıcak'ı kovacaksın' diyerek Aydın Doğan'a seslenmişti.

HABERDAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.